KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Yunus emre ilk 5'e girdi

2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Yunus Emre Anadolu Lisesi, Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmeyi başardı.

Yunus emre ilk 5`e girdi
11 KASIM 2010 PERŞEMBE 08:27
0
4789
1
AA aa

Yunus Emre Anadolu Lisesi, 2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girerek, büyük bir başarıya imza attı. 

Bu başarı neticesinde Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne İntel firması tarafından finanse edilecek olan bir bilgi teknolojileri sınıfı kurulacak ve 30 dizüstü bilgisayar verilecek.

21 Kasım'da Ankara Başkent Öğretmen Evi'nde Türkiye geneli ilk 5'e giren okulların projeleri sunulacak ve 22 Kasım'da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da katılacağı bir ödül töreni gerçekleştirilecek.

Gerçekleşecek olan ödül törenine Okul Müdürü Ahmet Kaya, Matematik Öğretmeni Fatma Bağatarhan ve 4 öğrenci katılacak.

Ankara'da yapılacak proje sunumunda ilk 3'e giren okullara ayrıca akıllı tahta, projeksiyon ve öğretmenlere de dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Okullarının henüz 3.yılında ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmesinin önemli bir başarı olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Ahmet Kaya, “Okulumuzun projesi matematik dersinin çarpanlara ayırma konusunun bilgi teknolojileri ve görsel, somut objeler kullanılmak suretiyle öğretilmesine dayanmaktadır. Bu proje yarışmasında ilimizden 37 proje ile başvurulmuş, okul projemiz il birincisi olarak Ankara'ya gönderilmiş ve ilk 5'e girme başarısı göstermiştir. Proje hazırlayan diğer eğitimci arkadaşlarımızı da gönülden kutluyoruz. Bu proje sayesinde öncelikle okulumuz öğrencileri ve bunun yanı sıra bakanlık düzeyinde örnek uygulamalar olarak tüm öğrencilerimiz yararlanacaklardır. Bu projede emeği geçen başta matematik öğretmenimiz Fatma Bağatarhan olmak üzere tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Kemal NAZLI (@Misafir_500)
11 Kasım 2010 Perşembe 21:01
Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrenci,öğretmen ve idarecilerini başarlarından dolayı tebrik ediyorum.
Kemal NAZLI
BELÇİKA
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın