KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

Yunus emre ilk 5'e girdi

2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Yunus Emre Anadolu Lisesi, Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmeyi başardı.

Yunus emre ilk 5`e girdi
11 KASIM 2010 PERŞEMBE 08:27
0
5114
1
AA aa

Yunus Emre Anadolu Lisesi, 2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girerek, büyük bir başarıya imza attı. 

Bu başarı neticesinde Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne İntel firması tarafından finanse edilecek olan bir bilgi teknolojileri sınıfı kurulacak ve 30 dizüstü bilgisayar verilecek.

21 Kasım'da Ankara Başkent Öğretmen Evi'nde Türkiye geneli ilk 5'e giren okulların projeleri sunulacak ve 22 Kasım'da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da katılacağı bir ödül töreni gerçekleştirilecek.

Gerçekleşecek olan ödül törenine Okul Müdürü Ahmet Kaya, Matematik Öğretmeni Fatma Bağatarhan ve 4 öğrenci katılacak.

Ankara'da yapılacak proje sunumunda ilk 3'e giren okullara ayrıca akıllı tahta, projeksiyon ve öğretmenlere de dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Okullarının henüz 3.yılında ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmesinin önemli bir başarı olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Ahmet Kaya, “Okulumuzun projesi matematik dersinin çarpanlara ayırma konusunun bilgi teknolojileri ve görsel, somut objeler kullanılmak suretiyle öğretilmesine dayanmaktadır. Bu proje yarışmasında ilimizden 37 proje ile başvurulmuş, okul projemiz il birincisi olarak Ankara'ya gönderilmiş ve ilk 5'e girme başarısı göstermiştir. Proje hazırlayan diğer eğitimci arkadaşlarımızı da gönülden kutluyoruz. Bu proje sayesinde öncelikle okulumuz öğrencileri ve bunun yanı sıra bakanlık düzeyinde örnek uygulamalar olarak tüm öğrencilerimiz yararlanacaklardır. Bu projede emeği geçen başta matematik öğretmenimiz Fatma Bağatarhan olmak üzere tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Kemal NAZLI (@Misafir_500)
11 Kasım 2010 Perşembe 21:01
Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrenci,öğretmen ve idarecilerini başarlarından dolayı tebrik ediyorum.
Kemal NAZLI
BELÇİKA
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın