KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Mayıs 2026 Cuma
°C

Yunus emre ilk 5'e girdi

2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Yunus Emre Anadolu Lisesi, Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmeyi başardı.

Yunus emre ilk 5`e girdi
11 KASIM 2010 PERŞEMBE 08:27
0
4849
1
AA aa

Yunus Emre Anadolu Lisesi, 2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girerek, büyük bir başarıya imza attı. 

Bu başarı neticesinde Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne İntel firması tarafından finanse edilecek olan bir bilgi teknolojileri sınıfı kurulacak ve 30 dizüstü bilgisayar verilecek.

21 Kasım'da Ankara Başkent Öğretmen Evi'nde Türkiye geneli ilk 5'e giren okulların projeleri sunulacak ve 22 Kasım'da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da katılacağı bir ödül töreni gerçekleştirilecek.

Gerçekleşecek olan ödül törenine Okul Müdürü Ahmet Kaya, Matematik Öğretmeni Fatma Bağatarhan ve 4 öğrenci katılacak.

Ankara'da yapılacak proje sunumunda ilk 3'e giren okullara ayrıca akıllı tahta, projeksiyon ve öğretmenlere de dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Okullarının henüz 3.yılında ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmesinin önemli bir başarı olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Ahmet Kaya, “Okulumuzun projesi matematik dersinin çarpanlara ayırma konusunun bilgi teknolojileri ve görsel, somut objeler kullanılmak suretiyle öğretilmesine dayanmaktadır. Bu proje yarışmasında ilimizden 37 proje ile başvurulmuş, okul projemiz il birincisi olarak Ankara'ya gönderilmiş ve ilk 5'e girme başarısı göstermiştir. Proje hazırlayan diğer eğitimci arkadaşlarımızı da gönülden kutluyoruz. Bu proje sayesinde öncelikle okulumuz öğrencileri ve bunun yanı sıra bakanlık düzeyinde örnek uygulamalar olarak tüm öğrencilerimiz yararlanacaklardır. Bu projede emeği geçen başta matematik öğretmenimiz Fatma Bağatarhan olmak üzere tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Kemal NAZLI (@Misafir_500)
11 Kasım 2010 Perşembe 21:01
Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrenci,öğretmen ve idarecilerini başarlarından dolayı tebrik ediyorum.
Kemal NAZLI
BELÇİKA
21.05.2026
17:23
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
21.05.2026
17:08
Bingöl`de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Bingöl'de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
21.05.2026
17:01
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
16:53
Bingöl`de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl`de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL`da Kaldı
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın