KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Yunus emre ilk 5'e girdi

2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Yunus Emre Anadolu Lisesi, Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmeyi başardı.

Yunus emre ilk 5`e girdi
11 KASIM 2010 PERŞEMBE 08:27
0
5170
1
AA aa

Yunus Emre Anadolu Lisesi, 2010 yılı ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girerek, büyük bir başarıya imza attı. 

Bu başarı neticesinde Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne İntel firması tarafından finanse edilecek olan bir bilgi teknolojileri sınıfı kurulacak ve 30 dizüstü bilgisayar verilecek.

21 Kasım'da Ankara Başkent Öğretmen Evi'nde Türkiye geneli ilk 5'e giren okulların projeleri sunulacak ve 22 Kasım'da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da katılacağı bir ödül töreni gerçekleştirilecek.

Gerçekleşecek olan ödül törenine Okul Müdürü Ahmet Kaya, Matematik Öğretmeni Fatma Bağatarhan ve 4 öğrenci katılacak.

Ankara'da yapılacak proje sunumunda ilk 3'e giren okullara ayrıca akıllı tahta, projeksiyon ve öğretmenlere de dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Okullarının henüz 3.yılında ''Eğitimde Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ''konulu proje yarışmasında Türkiye geneli bin 617 proje içinde ilk 5'e girmesinin önemli bir başarı olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Ahmet Kaya, “Okulumuzun projesi matematik dersinin çarpanlara ayırma konusunun bilgi teknolojileri ve görsel, somut objeler kullanılmak suretiyle öğretilmesine dayanmaktadır. Bu proje yarışmasında ilimizden 37 proje ile başvurulmuş, okul projemiz il birincisi olarak Ankara'ya gönderilmiş ve ilk 5'e girme başarısı göstermiştir. Proje hazırlayan diğer eğitimci arkadaşlarımızı da gönülden kutluyoruz. Bu proje sayesinde öncelikle okulumuz öğrencileri ve bunun yanı sıra bakanlık düzeyinde örnek uygulamalar olarak tüm öğrencilerimiz yararlanacaklardır. Bu projede emeği geçen başta matematik öğretmenimiz Fatma Bağatarhan olmak üzere tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Kemal NAZLI (@Misafir_500)
11 Kasım 2010 Perşembe 21:01
Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrenci,öğretmen ve idarecilerini başarlarından dolayı tebrik ediyorum.
Kemal NAZLI
BELÇİKA
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın