KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Yönetime 'devam' çağrısı

Köy Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Cihat Hülakü, B.Bingölspor Yönetim Kuruluna ‘Devam edin' çağrısında bulundu. Hülakü, bu çağrısının sebebini ise şöyle anlattı.

Yönetime `devam` çağrısı
26 MAYIS 2008 PAZARTESİ 09:59
0
1876
0
AA aa
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren B.Bingölspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin ‘görevi bırakacakları' yönündeki açıklamalarının ardından yaşanan gelişmelere ilişkin aldığı duyumları değerlendiren Köy Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Cihat Hülakü, ‘devam edin' çağrısında bulundu.
B.Bingölspor Yönetiminin, ilk deneyimleri olması nedeniyle yeterli tecrübeye sahip olmadığını ancak tüm bunlara rağmen büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Hülakü, mevcut yönetimin, 2008–2009 sezonunda görevine devam etmesi gerektiğini söyledi.
B.Bingölspor Kulübü'nün kongre kararı duyumunu aldığını söyleyen Hülakü, şuan için sivil bir yönetimin gözükmediğini belirti.
Hülakü: “Aldığımız son bilgiye göre, B.Bingölspor'da kongre kararı alınmış. Ama ne yazık ki sivil bir yönetim de gözükmüyor. Bu takım yine belediyenin üstüne kalacak. Maddem belediye bu sorumluluğu üstlenecek, şunu sormak istiyorum; ‘mevcut yönetimden memnun mu?, doğru işler yapmışlar mı? İşler doğru yapılmışsa belediye desteğini esirgememeli ve bu yönetim devam etmeli. Bence Bingöl'de kimse gelip cebinden canlı para verip bu kulübü almaz. Alacak olanlar da belediyenin sırtından geçinmeye çalışacaktır. Oysa bu yönetimin kendi cebinden 250-300 bin YTL harcama yaptığı ve bu paranın bir kısmını da bağışlayacakları söyleniyor. Ne kadar doğru bilemem. Bugün Türkiye'de bütün spor kulüpleri bir yerlerden destek alarak yönetimlerini devam ettiriyorlar. Ama kimi müteahhit, kimi siyasette oynuyor. Türkiye'de spor budur ve bu şekilde yürüyor. Bu yönetim birinci yılında başarısız değildir. Yeterli tecrübeleri olmalarına rağmen bu takımı Play-Off'a çıkarmışlar ve buda büyük bir başarıdır. Belediye ‘bu iş biz yaparız' diyorsa, ona da saygı duyarım. Kulüp onların ve başarılı olmalarını da içtenlikle diliyorum” dedi.   
 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın