KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Yollarda tedbirler arttırıldı

Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl'de de arttırılan korona virüs tedbirleri kapsamında şehir girişlerinde araçlar tek tek durdurulup sürücü ve yolcuların ateşi ölçülüyor. Ekipler ayrıca yolculara gittikleri adreslerde kendilerini 14 gün karantinaya almaları tavsiyesinde bulunuyor.

Yollarda tedbirler arttırıldı
03 NİSAN 2020 CUMA 14:24
3
2220
3
AA aa

Bingöl'de korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında İl Emniyet ve İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin girişlerinde ortak çalışma yapıyor. Bingöl-Elazığ karayolunda da çalışma yapan ekipler, izinli olarak yolcu taşıyan şehirlerarası otobüsler ve özel araçları tek tek denetliyor. Polis ekiplerinin temassız kimlik okuyucu ile kontrol yaptığı uygulamada, sağlık ekipleri de sürücü ve yolcuların ateş ölçümlerini gerçekleştiriliyor. Yolcuların seyahat izin belgelerini kontrol eden ekipler, ayrıca varacakları adreslere ulaştıklarında kendilerini 14 gün karantinaya almaları tavsiyesinde bulunuyor.

Yolcuların ateşini ölçtüklerini ve bilgilendirme yaptıklarını belirten sağlık görevlisi Muttalip Varol, “Sağlık çalışanları olarak 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Bakanımızın yaptığı açıklamalardan sonra denetimlerimizi iyiden iyiye arttırdık. Büyükşehirlerden gelen vatandaşlarımız bayağı bir var. Vatandaşlarımızı kendilerini evde karantinaya almaları için bilgilendiriyoruz” dedi.

Sakarya'dan memleketi Muş'a gitmek için yola çıkan Muhammet Sarp, "Yol boyunca sıklıkla çevirmelere, kontrollere denk geldik. Sağlıkçı arkadaşlarımız görevlerinin başında ve bize yardımcı oluyorlar. Hepsine teşekkür ediyoruz, görevlerini dört dörtlük yapıyorlar. Ben de şimdi evime gittiğimiz zaman kendim için, ailem için 14 gün kendimi karantinada tutacağım” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57162)
06 Nisan 2020 Pazartesi 13:42
reis evde görüntülü telefon ile konuşur vali evde kararlar alır ama tüm özel sektör çalışanları sokaklarda bizlerin anaları babaları çocukları akrabaları yok mu
BABADAN ÜLKÜCÜ (@Misafir_57106)
04 Nisan 2020 Cumartesi 10:12
Başka ilerde geri çevriliyor bizimkiler buyrun diyorlar almayın kardeşim almayin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57082)
03 Nisan 2020 Cuma 16:30
Yenimi tedbir alinniyor
20.06.2026
17:49
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi, YKS süresince sınav merkezlerinde bekleyen aday yakınlarına mobil ikram aracıyla çeşitli ikramlarda bulunarak sınav heyecanına ortak oldu.
20.06.2026
17:43
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları`ndan YKS Günü İkram Desteği
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'ndan YKS Günü İkram Desteği
YKS'nin ilk oturumunda sınav merkezleri önünde stant kuran AK Parti Bingöl Gençlik Kolları, adaylara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aslan, sınav heyecanını adaylar ve aileleriyle birlikte paylaşmak istediklerini belirtti.
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
19.06.2026
23:38
Bingöl`de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl'de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl merkeze bağlı Erentepe Köyü'nde hayırseverlerin desteğiyle 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen cami, yoğun katılımlı bir programla hizmete sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın