KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Yoksulu sevindiren bayram yardımı

Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü işadamları, Kurban Bayramı’nı kutlamak ve ihtiyaç sahibi ailelere etin yanı sıra çeşitli hediyeler dağıtmak için gittikleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde gönülleri fethetti.

Yoksulu sevindiren bayram yardımı
29 EKİM 2012 PAZARTESİ 08:45
0
1327
0
AA aa

Denizli'den 210 kişilik işadamı grubu özel bir uçakla önce Elazığ'a, oradan da otobüslerle Bingöl'e ulaştı. Özel Hulusi Bey Koleji'nde derneğin Bingöllü gönüllüleri tarafından karşılanan işadamları, kendi aralarında işbölümü yapıp hediye ve et paylarıyla önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerini ziyaret etti ve bayramlaştı. İşadamlarına Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu da Kimse Yok Mu yeleği giyerek eşlik etti.

Gönüllülerin arasında bulunan Özkan Atik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Atik, derneğin beş yıldır düzenlediği bayramlaşma projesinde yer almaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Atik: “Mutluluklar paylaştıkça artıyor. Bizler de bayramda ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ziyarete geliyoruz. Daha önce Bitlis ve Van'a da gitmiştim. Büyük bir lezzet alıyorum. Allah, vesile olanlardan razı olsun.” dedi.

Ülkenin birlik ve beraberliğinin kolay olmadığını belirten Atik: “Zamanında insanlar mallarından, canlarından, eşlerinden vazgeçti. Bizim çoluğumuzu çocuğumuzu yalnız bırakmamız çok da büyük bir fedakârlık değil aslında. Bu vesileyle kardeşliğimiz daha da artacak inşallah.” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Güngör ise ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını ve adeta çarpıldığını belirterek, “Bu faaliyeti düzenleyenlerden Allah razı olsun. Ülkemizi doğusuyla batısıyla dolaşarak kardeşliğin pekişmesinde fevkalade katkı sağlayan programlar.” dedi.

Bingöllü işadamı Serhat Aybek, Denizli'den gelerek bayramlaşmaya katılan işadamlarını görünce çok duygulandığını söyledi.

Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİNGİAD) Başkanı Medeni Arifoğlu, batıdaki işadamlarıyla köprü kurduklarını, onları ihtiyaç sahibi kimselere yönlendirdiklerini anlattı. Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tunç da bu tür faaliyetlerin kardeşliği pekiştirdiğini dile getirdi.

Bu arada Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Denizli heyetiyle birlikte yemek yedi Bakan Yılmaz, batıdan gelen işadamlarının inanılan manevi değerlerin içini doldurduğunu belirterek şunları kaydetti: "Batıdaki kardeşlerimiz, burayı yetirince anlayamayabiliyor. Medya üzerinden olumsuz haberlerle gündeme geliyor. Burada bazı kişilerin suç işlemesi, buradaki insanların kabahati değil. Aslında burada yaşayan insan, o yapılanların en büyük kurbanı. Burada yaşayan insanlar, en az batıdakiler kadar bu olayların bitmesini istiyor. Terör ise insanların birbirine ters bakmasını amaçlıyor. Birbirleriyle kucaklaşmasınlar, kardeşlik duyguları zayıflasın istiyor. Bizim inadına kardeşlik dememiz lazım. " 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın