KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Yıpranma payı için mücadele edeceğiz

Yeni yıl dolayısıyla yazılı basın açıklaması yapan Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Başkanı Bilal Arslan: “2015; adaletsiz performans sisteminin değişmesi, adaletli ve hakkaniyetli bir ek ödeme sisteminin hayata geçmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payının hayata geçmesinin mücadele yılı olacak” dedi.

Yıpranma payı için mücadele edeceğiz
01 OCAK 2015 PERŞEMBE 06:02
0
1453
0
AA aa

 Önceleri elde edilen hakların daha geliştirilmesi, sözleşmeli çalışanların kadroya alınması, ilgili bakanlıklarda görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının yapılması için çalışacaklarını kaydeden Arslan: “Şimdiye kadar verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Hayal bile edilemeyecekleri kazanıma dönüştürdük. Bundan sonra da sizlerden aldığımız güçle, hiç durmadan Yeniden Büyük Türkiye idealine yürüyeceğiz. Yeniden Büyük Türkiye; daha özgür, daha medeni, çalışanların haklarını aldığı, yaşam standardının yükseldiği, bölgesinde lider ve sözü dinlenen bir ülke olacak. Yeniden Büyük Türkiye; Sorunlarından arınmış, çözüm sürecini başarıyla sonuçlandırmış, bütün bunları sivil, adil, vatandaşı tanımlamak yerine vatandaşını olduğu gibi tanıyan, bütün inançların güvencesi olan Yeni Anayasa ile taçlandırmış Türkiye. Ülkemize, milletimize ve insanlığa hizmet yolunda bir yılı geride bıraktık. Bu hizmet yolculuğunda değişen sadece yılın ismi olacak. Biz yine 20 yıldır Memur-Sen ve Sağlık-Sen şemsiyesi altında gerçekleştirdiğimiz hizmet yolculuğunu daha büyük adım ve azimle sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın