KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Yılmaz: 'solhan'a yapılacak tesisler ihaleye çıkıyor

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz: “Solhan Gençlik Merkezi ve Solhan 500 kişi kapasiteli spor salonu ihale ediliyor”

Yılmaz: `solhan`a yapılacak tesisler ihaleye çıkıyor
17 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ 08:34
0
4431
1
AA aa

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Solhan Gençlik Merkezi ve Solhan 500 kişi kapasiteli spor salonu ihale edileceğini açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kalkınma Bakanı Yılmaz, Solhan Gençlik Merkezi yapım işinin 20 Ağustos 2013 tarihinde Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Solhan 500 kişi kapasiteli spor salonu yapım işinin de 10 Eylül 2013 tarihinde Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihale edileceğini söyledi.

Gençlere yönelik projelere önem verdiklerini belirten Bakan Yılmaz: “Ülkesini seven, değerlerine sahip çıkan, ülke yönetiminde söz sahibi olacak, sportif alanda ve her alanda büyük başarılar elde edecek, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için bu yatırımlar çok önem taşıyor. Bu önemli iki gelişmede başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç olmak üzere, Spor Genel Müdürlüğü ilgililerine, Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Eşref Taş'a ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Solhan ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mesut ç (@Misafir_14989)
17 Ağustos 2013 Cumartesi 16:48
Tesis yapiyor olmaniz gayet güzel bir gelişme zira dünyanin önde gelen her ülkesi sporda lokomotif durumda. olimpiyata aday durumdayiz buda gayet güzel umarim aliriz.fakat sadece tesis yapmakla iş bitmez sporla alakasi olmayan kişilerin (gençlik ve spor bakanliği bünyesi altindaki)ayiklanmasi gerekir.bu yapilmadiği takdirde tesislerin bir anlami olmayacak haliyle.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın