AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Karlıova ilçesi Karacehennem ormanlarında çıkan çatışma sonucu şehit olan köy korucuları İdris Demir ve Tarık Aydemir'in taziyelerine katıldı.
Taziye evinde şehit yakınlarına başsağlığı dileyen Yılmaz, “Terörün sonunu getirene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz. Ölümü her canlı tadacaktır, kimi terörist olarak ölür ve kimide şehit olarak ölür. Eğer evlatlarımız Şehit olarak ölmüşse buna şükür etmeliyiz. İki evladımızı karlıova'da Şehit vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehitlerimizin ailelerine ve dostları Allah sabır versin diyorum” dedi.
Yılmaz'a, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Valisi Yavuz Köşger, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Çoşkun, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve çok sayıda kurum amiri eşlik etti.