KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2025 Perşembe
°C

Yılmaz köyleri ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bingöl Adayı Cevdet Yılmaz, Bingöl merkeze bağlı köyleri ziyaret etti.

Yılmaz köyleri ziyaret etti
16 EKİM 2015 CUMA 22:05
0
2202
0
AA aa

 Seçim çalışmalarına devam eden Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Merkeze bağlı Gökdere, Ulupınar, Yamaç, Erentepe, Gürpınar, Düzyayla, Haziran, Çiçekyayla, Altınışık, Akdurmuş, Aşağı Zeynep Mezrası ve Güveçli köylerini ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Yılmaz'ın köy ziyaretlerine Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Başkanı Yılmaz Seven ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Vatandaşlardan köylerin durumu ile ilgili bilgi alan Yılmaz, Bingöl ile ilgili projeleri köylülere anlattı. Köylülerden seçim için destek sözü alan Yılmaz, “Kim ne derse desin, kim hangi propagandayı yaparsa yapsın son 13 yılda yapılan hizmet hiçbir zaman yapılmadı” dedi.

“SON 13 YILDA YAPILAN HİZMET HİÇBİR ZAMAN YAPILMADI”

Son 13 yılda AK Parti hükümeti tarafından yapılan hizmetin hiçbir zaman yapılmadığını belirten Yılmaz, “Bingöl merkeze bağlı köylerimiz hep sağduyudan yana oldu, AK Parti'den yana oldunuz, bizlere verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum hepinize. Kim ne derse desin, kim hangi propagandayı yaparsa yapsın son 13 yılda yapılan hizmet hiçbir zaman yapılmadı. Bugün ki ziyaretlerimizde bütün yaşlılarımız şunu söylediler; Çok hükümetler, çok başbakanlar gördük ama hiçbir hükümet bu hükümet kadar bize hizmet etmedi bugüne kadar. Bundan daha güzel şahitlik olmaz. Birileri bu güzel ve olumlu havayı karartmaya ve gölgelemeye çalışıyor. Bütün dertleri şudur, Tek başına AK Parti hükümeti olmasın. Onlar istiyor ki AK Parti tek başına iktidar olmasın bir koalisyon kurulsun tek amaçları bu. AK Parti olarak, Önümüzde ki 1 Kasım seçimleri için gerekli olan birtakım çalışmalarımızı hazırladık ve vatandaşımızın önüne daha hazır ve ilk günkü aşkla çıktık. Şimdi sizlerden daha güçlü bir destek istiyoruz, duanızı istiyoruz. 1 Kasım'da yeterli oyu alıp tek başına iktidar olursak seçim beyannamemizde yer alan bütün vaatleri yerine getireceğimizin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.02.2025
14:42
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bir adet tabanca ele geçirildi.
27.02.2025
14:36
Bingöl`de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de 36. Vergi Haftası, 'Vergi Güvendir' sloganıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme toplantılarıyla kutlandı.
26.02.2025
22:38
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'AFAD, Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz İlçe Kaymakamımızın liderliğinde alanda saha taramalarına devam etmektedirler' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
22:11
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Türkiye'nin Avrupa Birliği Coğrafi işaretli tek balı olan 'Bingöl Balı' ödüle doymuyor.! 2025 yılı Uluslararası Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda iki ayrı altın madalya daha kazandık! Bingöl Valisi Usta: 'Bu gurur senin, bu gurur hepimizin, bu gurur ülkemizin. Hayırlı olsun' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
21:23
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl'de 20 suç kaydı bulunan ve 32 yıl 3 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı yakalandı.
26.02.2025
17:34
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
1 Mart 2025'ten itibaren ticari taksilerde kamera ve acil durum butonu zorunlu hale geliyor. Bu donanımları bulundurmayan araçlar trafiğe çıkamayacak ve araç muayenesinden geçemeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın