KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Yetenekli adaylarla yola çıktık

MHP Belediye Başkan adayı Buyankara; Bizde parti olarak her bölgede halkın teveccühünü kazanmış, çalışkan, dürüst ve yetenekli adaylar ile yola çıktık.

Yetenekli adaylarla yola çıktık
27 OCAK 2019 PAZAR 21:17
182
4632
54
AA aa

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile hazırlıklarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), adaylarını yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda tanıttı.

Bingöl-Elazığ Karayolu Yado çeşmesinden kent merkezine yaklaşık 500 araçla giriş yapan MHP teşkilatı, parti binası önünde toplanarak aday tanıtımı gerçekleştirdi.

Burada parti adına konuşan Bingöl Belediye Başkan adayı Mehmet Ziya Buyankara, yetenekli, çalışkan ve dürüst adaylar ile yola çıktıkları vurgusunu yaptı.

Buyankara'nın açıklamasından satır başları şu şekilde:

“MHP olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde hem belediye başkanlığı hem de il genel meclisinde en iddialı parti konumundayız. Bingöl merkez başta olmak üzere kuzey ilçeleri ve Ilıcalar beldesinde partimizi ciddi bir teveccüh gösterilmektedir. Geldiğimiz noktada sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ülkemizin ve devletimizin bekası adına göstermiş olduğu tutum ve davranış halkımızda ciddi bir karşılık bulmuştur. Bizde parti olarak her bölgede halkın teveccühünü kazanmış, çalışkan, dürüst ve yetenekli adaylar ile yola çıktık. Halkın tercihlerini dikkate aldık. Halka hizmet için en iyisini yapabilmek amacıyla parti teşkilatlarımız ve tüm ülkücü camia bir bütün olarak gece gündüz çalışarak projelerle halkın karşısında çıktık.”

“Ben ne yaparsam yapayım halk bana oy verir anlayışı bitmiştir artık. Çaresiz Bingöl halkına hizmet için inanmış kadrolar ile yola çıkan partimiz inanıyoruz ki bu yerel seçimleri kazanarak çıkacaktır. Tarafsız belediyeciliğin nasıl yapılacağını bütün Bingöl'e göstermek için yönetime talibiz.”

“Yıllardır halkımız belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakılmıştır. Adam kayırma anlayışı ile hizmetten ziyade yandaş kayırmacılığı ön plana alınmış, belediyenin kaynakları halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda değil de hovardaca harcanmıştır.”

“Yıllarca kamuda edindiğim deneyim ve tecrübelerimi Bingöl halkına hizmet etmek amacıyla kullanmak için bu göreve talip oldum. Bingöl'ün sorunlarını da çözüm yollarını da biliyorum.”

MHP Belediye Başkan adayı Ziya Buyankara'nın açıklamasının ardından bir selamlama konuşması yapan MHP İl Başkanı Nurettin Varol ise, seçimlere parti olarak hazır olduklarını ve iddialı olduklarını dile getirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37987)
30 Ocak 2019 Çarşamba 10:39
BU DÖNEM AK PARTİYE PİYONLARINA OY YOK YETER BIKTIK..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37957)
29 Ocak 2019 Salı 20:55
dürüst temiz liyakatlı tercübeli birisin tanırım seni bilirim yolun açık olsun bizim ailece oylar sana.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37938)
29 Ocak 2019 Salı 15:11
Herkesimin başkanı olacağına inanıyoruz zıya bey
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37934)
29 Ocak 2019 Salı 13:21
Oylar ziya bey gerçek anlam dürüst Bingöl Bingöl yapacak AKP Bingöl belediyesine ne yaptı üç dönem
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37922)
29 Ocak 2019 Salı 11:18
Bingölde MHP nin adayına oy vereceğim diyen Akpartililer ilimizin ve Akpartimizin geleceğini düşündükleri için bunu dillendiriyorlar. Çünkü ilimizdeki mevcut akpartili yetkililerin birçok konuda memlekete zarar verdiklerini ve bu gidişle işlerin daha da kötüye gideceğini düşünmektedirler. Akpartililerin MHP nin adayına oy vermekteki amacı Akpartiyi sadece kendi çıkarları için kullanan kesimden hem partinin hem de memleketin kurtulması içindir. İşte bilinçli Akpartililer bunun için AKP'lilere oy vermek istemiyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37918)
29 Ocak 2019 Salı 11:10
kusura kalmayın cevdet bey destekçileri bu sefer oyumuz mhp'nin adayı Ziya beyedir. hem madem mhp bu kadar çok az oy alıyor siz niye yusuf yusuf olmuşsunuz. 2014 yerel seçim sonuçlarına değil de isterseniz 2018 genel seçim sonuçlarına bakın. Mhp bir genç ile 7-8 bin oy aldı, olgun, kendini geliştirmiş, otorite sahibi, ona buna boyun eğmeyen, özgün duruşlu olan Ziya beye çok daha fazla oy verilecektir. Ha madem cevdet bey tayfası hdp gelmesin diye çok korkuyor o halde MHP nin adayına oy versenize efendim sizi tutan mı var. Hem meseleniz hdp nin seçimi kazanmama meselesi değil midir?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38014)
30 Ocak 2019 Çarşamba 16:41
@Misafir Kullanıcı seçim sandıkta kazanılır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37956)
29 Ocak 2019 Salı 20:49
@Misafir Kullanıcı 66 beğeniyle mı ;))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37864)
28 Ocak 2019 Pazartesi 23:25
Komando ZIYA oylar sana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37857)
28 Ocak 2019 Pazartesi 23:18
Yeter artık !!! Hizmet istiyoruz.Özellikle Aşağı Çarşı dedikleri yer için elle tutulur bir projesi olana oy var, projesi olmayana da oy yok.Tunceli de Munzur Vadisi nde yazın insanların ailecek güzel vakit geçirebilecekleri bir yer haline getirilmiş.Neden bizde de Aşağı Çarşı olmasın. Bu halk için en büyük hizmetlerden birisi de belediye otobüsünün getirilmesi olacak.Kaldırımları esnaf işgalinden kurtarabilecek ve insanların rahatça yürüyebilecek hale getirecek yürekli bir başkan istiyoruz.Müteahhitlere boyun eğmeyen bir başkan istiyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37856)
28 Ocak 2019 Pazartesi 23:11
ERDAL ARIKAN geliyor Galatasaray da forvet alıyor inşallah:)))))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37929)
29 Ocak 2019 Salı 12:42
@Misafir Kullanıcı Derdin memleket olsaydı forvet demezsin dediğin adayda senin gibidir
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın