KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2026 Salı
°C

Yetenek sizsiniz için çalışmalara hız verildi

&';Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programın Bingöl elemelerinin yapılmasının istenmesinin ardından atağa geçen Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi, çalışmalarına hız verdi.

Yetenek sizsiniz için çalışmalara hız verildi
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 08:52
0
4135
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi Başkanı Zuhal Kavurmacı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programın Bingöl elemelerinin yapılması için destek turlarına çıktı.

İlk desteğini Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş'tan alan Kavurmacı, destek turları çerçevesinde Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ile görüşüp tam destek aldı.
Destek turlarına devam eden Kavurmacı, hafta sonu Erzrum'a giderek, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak'la görüşüp destek isteyecek.

Kavurmacı, Erzurum'da çalışmalarına devam ederken, kurulan alt komisyonlar ise toplantılar düzenleyerek, program faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Çalışma planını ve ekibini genişlettiğini açıklayan Kavurmacı, önümüzdeki günlerde halkı ve öğrencileri bilgilendirme toplantısı için iki alt komisyon kurduklarını ve kurdukları komisyonlardan biri genç dinamik akademik kadrodan, diğeri ise deneyimli tecrübeli akademisyenlerden oluşturulduğunu söyledi.

Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi bünyesinde kurulan alt komisyonların yarışmaya katılmak isteyen kişilerin videolarının elemelerini yapacağını belirten Kavurmacı, “Yapılan elemeler sonrasında seçilen en iyi videolarımızı Yetenek Sizsiniz programına gönderip değerlendirme sonucunu bekleyecek. Değerlendirme sonunda eğer kabul edilirse ekibi şehrimize davet edecek. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bingöl'deki gerçek sanatkârlardan ve öğrencilerimizden de bize destek olmalarını istiyoruz” dedi.

Kurulan alt komisyonlardan biri olan genç kadro Öğretim Görevlisi Ahmet Türkoğlu başkanlığında, başkan yardımcısı Öğretim Görevlisi Filiz Öztürk ve komisyon üyeleri Araştırma Görevlisi Vedat Ünaldı ve Araştırma Görevlisi Ayşenur Bektaş olarak belirlendi.

Deneyimli akademik kadro ise Yrd. Doç. Dr. Ahmet Benli başkanlığında, başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Miktat Şimşek ve komisyon üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sebahattin Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Adil Bakoğlu olarak belirlendi.

Genç kadrolardan oluşan komisyonlar, hafta sonu Saklıkent Restaurant'ta konu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantı esnasında Saklıkent işletmecisi de komisyonların yapmış olduğu çalışmalara destek verdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali Kıtay (@Misafir_1666)
17 Ocak 2011 Pazartesi 11:25
BU NE ? ya simdi, koca üniversitenin işi kalmadı da yarısma proğramlarının Bingölde yapılması için kulis çalısması yapması mi kaldı. ne acı . Yarışma Bingölde yapılırsa sehrimizin kalkınmılsık seviyesi mi yükselecek , yok olan tarımcılık ve hayvancılık mi gelişecek, İlimizdeki işsszlik mi bitecek, Sosyal problemler mi bitecek, LÜtfen sayın Hocalar ve yetkililer bundan vazgecin ve asli görevinize dönün, bizlerde halkımıza da saç baş yoldurtmayın. saygılarlımla
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl`de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp`ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın