KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ağustos 2026 Salı
°C

Yetenek sizsiniz için çalışmalara hız verildi

&';Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programın Bingöl elemelerinin yapılmasının istenmesinin ardından atağa geçen Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi, çalışmalarına hız verdi.

Yetenek sizsiniz için çalışmalara hız verildi
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 08:52
0
4356
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi Başkanı Zuhal Kavurmacı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programın Bingöl elemelerinin yapılması için destek turlarına çıktı.

İlk desteğini Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş'tan alan Kavurmacı, destek turları çerçevesinde Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ile görüşüp tam destek aldı.
Destek turlarına devam eden Kavurmacı, hafta sonu Erzrum'a giderek, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak'la görüşüp destek isteyecek.

Kavurmacı, Erzurum'da çalışmalarına devam ederken, kurulan alt komisyonlar ise toplantılar düzenleyerek, program faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Çalışma planını ve ekibini genişlettiğini açıklayan Kavurmacı, önümüzdeki günlerde halkı ve öğrencileri bilgilendirme toplantısı için iki alt komisyon kurduklarını ve kurdukları komisyonlardan biri genç dinamik akademik kadrodan, diğeri ise deneyimli tecrübeli akademisyenlerden oluşturulduğunu söyledi.

Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi bünyesinde kurulan alt komisyonların yarışmaya katılmak isteyen kişilerin videolarının elemelerini yapacağını belirten Kavurmacı, “Yapılan elemeler sonrasında seçilen en iyi videolarımızı Yetenek Sizsiniz programına gönderip değerlendirme sonucunu bekleyecek. Değerlendirme sonunda eğer kabul edilirse ekibi şehrimize davet edecek. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bingöl'deki gerçek sanatkârlardan ve öğrencilerimizden de bize destek olmalarını istiyoruz” dedi.

Kurulan alt komisyonlardan biri olan genç kadro Öğretim Görevlisi Ahmet Türkoğlu başkanlığında, başkan yardımcısı Öğretim Görevlisi Filiz Öztürk ve komisyon üyeleri Araştırma Görevlisi Vedat Ünaldı ve Araştırma Görevlisi Ayşenur Bektaş olarak belirlendi.

Deneyimli akademik kadro ise Yrd. Doç. Dr. Ahmet Benli başkanlığında, başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Miktat Şimşek ve komisyon üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sebahattin Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Adil Bakoğlu olarak belirlendi.

Genç kadrolardan oluşan komisyonlar, hafta sonu Saklıkent Restaurant'ta konu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantı esnasında Saklıkent işletmecisi de komisyonların yapmış olduğu çalışmalara destek verdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali Kıtay (@Misafir_1666)
17 Ocak 2011 Pazartesi 11:25
BU NE ? ya simdi, koca üniversitenin işi kalmadı da yarısma proğramlarının Bingölde yapılması için kulis çalısması yapması mi kaldı. ne acı . Yarışma Bingölde yapılırsa sehrimizin kalkınmılsık seviyesi mi yükselecek , yok olan tarımcılık ve hayvancılık mi gelişecek, İlimizdeki işsszlik mi bitecek, Sosyal problemler mi bitecek, LÜtfen sayın Hocalar ve yetkililer bundan vazgecin ve asli görevinize dönün, bizlerde halkımıza da saç baş yoldurtmayın. saygılarlımla
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay`ın
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
04.08.2026
19:33
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
04.08.2026
19:33
Bingöl`de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
04.08.2026
19:31
CHP`li Meclis Üyeleri:
CHP'li Meclis Üyeleri: 'Bingöl'de Yatırımlar Durma Noktasına Geldi'
CHP Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Becerikli, Akif Açıkyer ve Kemal Adıbelli, kırsal altyapı, ulaşım ve kamu hizmetlerine ilişkin yaptıkları ortak açıklamada, kent genelinde yatırımların yetersiz kaldığını savunarak İl Özel İdaresi'nin araç parkının güçlendirilmesi ve köylere yönelik hizmetlerin hızlandırılması çağrısında bulundu.
04.08.2026
19:30
Kızılay`dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Kızılay'dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Türk Kızılay'ın Kan Bağış Tırı, Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde 11 Ağustos'a kadar vatandaşlardan bağış kabul edecek. Yetkililer, azalan kan stoklarının güçlendirilmesi için gönüllü bağışçıların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın