KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Yetenek sizsiniz için çalışmalara hız verildi

&';Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programın Bingöl elemelerinin yapılmasının istenmesinin ardından atağa geçen Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi, çalışmalarına hız verdi.

Yetenek sizsiniz için çalışmalara hız verildi
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 08:52
0
4326
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi Başkanı Zuhal Kavurmacı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programın Bingöl elemelerinin yapılması için destek turlarına çıktı.

İlk desteğini Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş'tan alan Kavurmacı, destek turları çerçevesinde Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ile görüşüp tam destek aldı.
Destek turlarına devam eden Kavurmacı, hafta sonu Erzrum'a giderek, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak'la görüşüp destek isteyecek.

Kavurmacı, Erzurum'da çalışmalarına devam ederken, kurulan alt komisyonlar ise toplantılar düzenleyerek, program faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Çalışma planını ve ekibini genişlettiğini açıklayan Kavurmacı, önümüzdeki günlerde halkı ve öğrencileri bilgilendirme toplantısı için iki alt komisyon kurduklarını ve kurdukları komisyonlardan biri genç dinamik akademik kadrodan, diğeri ise deneyimli tecrübeli akademisyenlerden oluşturulduğunu söyledi.

Bingöl Üniversitesi Sosyal Faaliyetler Komitesi bünyesinde kurulan alt komisyonların yarışmaya katılmak isteyen kişilerin videolarının elemelerini yapacağını belirten Kavurmacı, “Yapılan elemeler sonrasında seçilen en iyi videolarımızı Yetenek Sizsiniz programına gönderip değerlendirme sonucunu bekleyecek. Değerlendirme sonunda eğer kabul edilirse ekibi şehrimize davet edecek. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bingöl'deki gerçek sanatkârlardan ve öğrencilerimizden de bize destek olmalarını istiyoruz” dedi.

Kurulan alt komisyonlardan biri olan genç kadro Öğretim Görevlisi Ahmet Türkoğlu başkanlığında, başkan yardımcısı Öğretim Görevlisi Filiz Öztürk ve komisyon üyeleri Araştırma Görevlisi Vedat Ünaldı ve Araştırma Görevlisi Ayşenur Bektaş olarak belirlendi.

Deneyimli akademik kadro ise Yrd. Doç. Dr. Ahmet Benli başkanlığında, başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Miktat Şimşek ve komisyon üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sebahattin Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Adil Bakoğlu olarak belirlendi.

Genç kadrolardan oluşan komisyonlar, hafta sonu Saklıkent Restaurant'ta konu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantı esnasında Saklıkent işletmecisi de komisyonların yapmış olduğu çalışmalara destek verdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali Kıtay (@Misafir_1666)
17 Ocak 2011 Pazartesi 11:25
BU NE ? ya simdi, koca üniversitenin işi kalmadı da yarısma proğramlarının Bingölde yapılması için kulis çalısması yapması mi kaldı. ne acı . Yarışma Bingölde yapılırsa sehrimizin kalkınmılsık seviyesi mi yükselecek , yok olan tarımcılık ve hayvancılık mi gelişecek, İlimizdeki işsszlik mi bitecek, Sosyal problemler mi bitecek, LÜtfen sayın Hocalar ve yetkililer bundan vazgecin ve asli görevinize dönün, bizlerde halkımıza da saç baş yoldurtmayın. saygılarlımla
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
22.07.2026
02:14
Gökçekanat`ın içme suyu sorunu Meclis gündeminde
Gökçekanat'ın içme suyu sorunu Meclis gündeminde
Bingöl Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Hülakü, Gökçekanat köyünde yıllardır devam ettiği belirtilen içme suyu sorununu İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'ye yönelttiği yazılı soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.
22.07.2026
02:13
Çapakçur Köprüsü`nde zincirleme kaza
Çapakçur Köprüsü'nde zincirleme kaza
Bingöl'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası maddi hasarla atlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın