Yeşilyurt mahallesi değerlendirilebilinir
Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan bir vatandaş olarak belediye yetkililerine seslenen Bingöl Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Mehmet Ulcay, “Bir mahalle sakini olarak, şunu söylemek isterim: Yeşilyurt Mahallesi değerlendirilebilinir” dedi.
28 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ 08:56 |
0 |
2249 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Bingöl Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Ulcay, yaptığı yazılı açıklamada adeta Bingöl Belediyesi'ne sitem etti.
Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan bir vatandaş olarak belediye yetkililerine sitemde bulunan Ulcay, Yeşilyurt ve Yenişehir mahallelerin arasında bulunan derenin geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketiyle çöktüğünü söyleyerek, çöken dere kapatılmadığı için çocuklar için tehlike arz ettiğini ifade etti.
Mahallede çocukların rahat oynayacağı bir çocuk parkının dahi olmadığına dikkat çeken Ulcay, “Yeşilyurt ve Yenişehir mahallelerin arasında bulunan dere çöktüğü için tehlike arz ettiği gibi mahalle sakinleri de çöplerini bu dereye döküyor. Çöken derenin yakınlarında mahalle sakinlerinin çocukları oynuyorlar.
Bu nedenle bu dere çocuklarımız için büyük bir tehlike arz ediyor. Çocuklarımızın bu tür yerlerde oynayacağına çocuk parklarında rahat bir şekilde oynayabilirlerdi. Mahallemizde çocuklarımızın oyun alanları olmadığı halde belediye uygun olmayan yerlere spor aletlerini kurdu. Spor aletleri uygun olmayan alanlara kuracağına çocuklar için çocuk parkları kurulabilirdi.
Ayrıca mahalle modern tandırlar yapılabilinirdi. Mahalle girişi olan alanda bir düzenleme yapılsa çok güzel manzara ortaya çıkar ve bu şekilde mahalle çocukları için iyi bir çocuk parkı yapılabilinir. Bir vatandaş olarak, başıboş olan alanların değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum” dedi.
|
18.08.2026 16:08
 |
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu |
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. |
|
18.08.2026 16:07
 |
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti! |
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı. |
|
18.08.2026 16:06
 |
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı |
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı. |
|
18.08.2026 16:05
 |
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev |
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu. |
|
18.08.2026 16:04
 |
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı |
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. |
|
18.08.2026 16:03
 |
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı |
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı. |
|
|