KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Yerel gazeteler panolarda

Bingöl Belediye Başkanlığı tarafından Sanat Sokak’ta vatandaşların günlük gazeteleri daha rahat okumaları amacıyla pano konuldu. Yerel gazetelerin artık duvardan okunacağını ifade eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, günlük yayın yapan 9 gazetenin pano anahtarlarını sahiplerine teslim etti.

Yerel gazeteler panolarda
30 EKİM 2015 CUMA 06:38
0
2065
0
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından yaptırılan panolar sayesinde vatandaşlar gündemi ücretsiz olarak yerel gazetelerden takip edebilecek.

Duvar gazeteciliğinin tarihi ise çok eski yıllara dayanıyor. Vatandaşların camlara asılı gazeteleri okuma alışkanlığı oldukça önemli.

Daha önce şehrin muhtelif yerlerinde panolara günlük asılan yerel gazeteler, yerini Sanat Sokak'taki gazete panolarına bıraktı. Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün gazetecilerle yaptığı istişare sonrası Sanat Sokağa gazetelerin bırakılacağı sabit panolar yaptırdı.

Gazete temsilcilerine pano anahtarlarını teslim eden Başkan Barakazi, yaptığı açıklamada, “Bingöl'deki yerel basının daha düzenli bir şekilde kitlelere ulaşması için gazeteci arkadaşlarla yaptığımız istişare sonrası Sanat Sokağına panolar monte ettik. Daha önce de şehrin muhtelif yerlerinde gazeteler tarafından bırakılan panolardan okunan gazeteler, şimdi daha düzenli hale getirildi. Bingöl'de günlük yayın yapan 9 gazeteyi aynı anda okuma imkânını sunuyoruz. Bu, kamu hizmeti ile vatandaşlarımız ücret vermeden memleketi hakkında bilgi sahibi olabilecek ve gelişmelerden haberdar olacak. Kentte yaşayan hemşehrilerimiz Sanat Sokağına uğrayarak duvar gazeteciliği sayesinde yerel gazeteleri aynı anda ücretiz okuyabileceklerdir. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gazete panolarının anahtar teslim törenine; Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Arif Baynal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mithat Kaya, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Ali Yıldırım, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Şanlı ile yerel gazete temsilcileri katıldı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren gazeteciler, Başkan Barakazi'ye teşekkür ettiler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
01.07.2026
08:20
Bingöl`de ‘koruyucu aile` çağrısı
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın