KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Yenimahalle gençlik spor derneği kuruldu

Bingöl’ün en köklü mahallelerinden biri olan Yenimahalle, yeni bir gençlik derneğine ev sahipliği yapıyor. Zeki Gören başkanlığında kurulan Yenimahalle Gençlik Spor Derneği, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle gençlik spor derneği kuruldu
14 MAYIS 2012 PAZARTESİ 09:28
0
2097
0
AA aa

Gençlere hizmet etmek amacıyla kurulan Yenimahalle Gençlik Spor Derneği'nin açılışı yüzlerce kişinin katılımıyla dün saat 12.00'da yapıldı.

Yenimahalle Camisi karşısında kurulan dernek açılışına Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Eski Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, B.Bingölspor Kulübü 2. Başkanı Aydın Bürkek ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek merkezinde bir süre dernek yöneticileriyle sohbet eden Vali Güvençer, Atalay ve Berdibek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeni kurulan derneğin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Mustafa Hakan Güvençer, böyle bir hareketin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Destek denince akla sadece maddiyatın gelmemesi gerektiğini ifade eden Vali Güvençer, manevi desteğin daha önemli olduğunu belirterek, bu oluşu destekleyeceklerini ifade etti.

HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIZ”

Her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirten Bingöl Eski Milletvekili Feyzi Berdibek ise, Yenimahalle'nin Bingöl'ün en köklü mahallelerinden biri olduğunu belirterek, dernek yönetimini sağladıkları bu oluşumdan dolayı tebrik etti.

Bu dernek bünyesinde birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Berdinek, “Bingöl'ün birlik ve beraberliği için çalışalım. Yenimahalle'nin ahlakıyla, faaliyetleriyle diğer mahallelere de örnek olmasını istiyoruz. Bu anlayış içerisinde hareket edilmesi durumunda sürekli yanınızda olacağız” diye konuştu.

DERNEK FAALİYETLERİ SİYASETİN DIŞINDA OLMALIDIR”

Gençlerin bir dernek çatısı altında bir araya gelmesinin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Serdar Atalay da, her zaman gençlerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Atalay, “Hepimizin görüşü farklı olabilir. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Burada tüm görüşler bir arada hareket edebilmelidir. Bu dernek siyaset dışında faaliyet göstermelidir” dedi. Derneğin hayırlı olmasını dileyen Atalay, gençler için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan ise, spor denilince akla futbolun geldiğini belirterek, bu dernekten sporun diğer branşlarında da faaliyet göstermesini beklediklerini ifade etti.

AMACIMIZ GENÇLERE SAHİP ÇIKMAKTIR”

Dernek Başkanı Zeki Gören ise, mahallelerinde gençlerin uğraşabileceği sosyal etkinliklerin olmaması ve mahalle gençlerinden bu anlamda yoğun bir talep olmasının kendilerini böyle bir dernek kurmaya sevk ettiğini söyledi.

Gören, derneği kurmalarındaki amaçları şöyle anlattı: “Bu derneği kurmamızdaki asıl amaç, gençlere sahip çıkmaktır. Bu dernek bünyesinde Bingöl gençlerini bir çatı altında toplayarak, sosyal ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamaktır. Bu amaçlar doğrultusunda attığımız ilk adıma, herkesin destek olmasını bekliyoruz. Dernek açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Eski Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, B.Bingölspor Kulübü 2. Başkanı ve kulübümüzün fahri başkanı Aydın Bürkek, cefakar taraftarlarımıza ve Bingöl esnafına teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernek fahri başkanı Aydın Bürkek ise, “Bu derneğin mahallemizin birlik ve beraberliğine sağlayacağı katkının büyük olacağına inanıyoruz. Bizlerde bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında elimizden gelen desteği vereceğiz. Derneğimizin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

DERNEK YÖNETİM KURULU

Yeni Kurulan derneğin Başkanlığına Zeki Gören getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerin de Erdoğan Bolluk, Aydın Kılıç, Şevket Kılıç, Hasan Akbana, Mehmet Şerif Tezel ve Vedat Kılıç seçildi.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın