KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Yeni mahalle'ye futbol sahası müjdesi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu Yeni Mahalle'ye sentetik yüzeyli futbol sahası yapılacağının müjdesini verdi.

Yeni mahalle`ye futbol sahası müjdesi
06 HAZİRAN 2011 PAZARTESİ 09:00
0
2698
1
AA aa

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu, Yeni Mahalle'ye sentetik yüzeyli futbol sahası yapılacak.

 
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kara, “Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce ilimiz Yeni Mahalle semtine sentetik yüzeyli futbol sahası yapımı için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce işlemlere başlanmış proje ve yaklaşık maliyeti çıkartılarak ihaleye çıkartılmıştır. Sahanın ihalesi 21 Haziran 2011 tarihinde saat 10.00'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılacaktır. Sahanın yapım işi ihale tarihi kamu ihale kurumunun statüsünde yayınlanmıştır. Sentetik saha ile birlikte soyunma odaları ve geceleri de idman ve müsabaka yapılabilmesi için ışıklandırma (aydınlatma) da yapılacaktır. 3 yıldan beri yapılması gereken saha, ödenek yokluğundan yapılamamaktaydı. Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu sorun çözülmüştür. Sahanın yapımında emeği geçen Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize yazışmaların çabuklaştırılması ve mühendis görevlendirilmesinde emeği geçen Sayın Belediye Başkanımız Serdar Atalay'a ve Bayındırlık Müdürü'ne teşekkür eder, sahanın Yeni Mahalle ve Bingöllü sporculara hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
m.ali (@Misafir_4794)
06 Haziran 2011 Pazartesi 22:46
saha yapmak için ağaç kesilir mi ?çamlıkta saha yapılır mı , yazık degil mi o güzelim ağaçlara,saha size ne kazandırır.. aşağı çarşıda bir saha vardı bu halkın çocukları ,herkes topunu alıp gidip oynayabiliyordu ,bir sahada aynı anda 2maç yapıldığı oluyordu,saha şeklen güzelleşmiş olabilir ama eskisi gibi faydası yok çocuklara ,o sahanın zevkini bitirdilerr,yani yapılan doğru bir iş degill..çocukluğum orda top oynayarak geçtiği için şimdiki haline üzülğyorumm..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın