KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2026 Cuma
°C

Yeni Gazeteniz! ÇAPAKÇUR

Bingöl Online, Çapakçur ve Bingöl Olay Gazeteleri, ÇAPAKÇUR GAZETESİ adı altında birleşti. Yeni yayın döneminde güçlü bir ses olmayı hedefleyen Çapakçur Gazetesi, çarpıcı haberlerin yanı sıra önemli köşe yazılarıyla da kamuoyunun nabzını tutmaya devam edecek.

Yeni Gazeteniz! ÇAPAKÇUR
20 KASIM 2020 CUMA 19:27
151
4000
3
AA aa

Bingöl merkez ilçe sınırları dahilinde yayın yapan yerel gazetelerin birleşme kararı kapsamında Bingöl Online, Çapakçur ve Bingöl Olay Gazeteleri, ÇAPAKÇUR GAZETESİ adı altında birleşti. Bundan böyle üç gazete, Çapakçur Gazetesi adıyla yayın hayatına devam edecek.

Yeni yayın döneminde şehrin her türlü sorun ve sıkıntısının daha güçlü bir sesle dile getirildiği haberler, önemli analizler, kalemi güçlü köşe yazarı kadrosuyla hizmet verecek olan Çapakçur Gazetesi, resmi ilan, kayıp ilanları ve her türlü reklam yayınlama hizmetlerini de sürdürecektir.

Hakim Bayraktar, Mahmud Arda ve Mesut Kaya imtiyazındaki Çapakçur Basın Yayın Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde yayın hizmeti sunacak olan ÇAPAKÇUR GAZETESİ'nde yayınlanan haberler, gazetenin resmi web sayfası olan www.capakcurgazetesi.com.tr adresinde yayınlanacaktır.

BİNGÖL ONLİNE WEB'TEN DEVAM EDECEK

Bingöl'ün ilk internet portalı olan Bingöl Online ise web üzerinden (www.bingolonline.com) haber hizmetine devam edecek. Güncel haberler ve anlık gelişmeleri okurlarıyla paylaşacak olan Bingöl Online, web üzerinden canlı yayın hizmetini de sunacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64663)
22 Kasım 2020 Pazar 00:47
Keşke ulusala gazeteler de sizi örnek alıp hepsi birleşse. Ne de olsa aynı haberleri yapıyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64648)
21 Kasım 2020 Cumartesi 11:31
Susma sustukça sıra sana gelecek ekonominin cilveleri üretim olmadığı sürece birleşmelerde fayda sağlamaz malesef insanlar artık basını bile takip etmiyor o guzelim gazeteler ortık yok birisi okurken çaktırmadan okumalar bitti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64645)
20 Kasım 2020 Cuma 23:19
Tarafsız bir anlayışınız olursa yasarsiniz aksi takdirde yok olursunuz unutmayın hayat boşluk kabul etmez.
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın