KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Temmuz 2026 Salı
°C

Yeni Gazeteniz! ÇAPAKÇUR

Bingöl Online, Çapakçur ve Bingöl Olay Gazeteleri, ÇAPAKÇUR GAZETESİ adı altında birleşti. Yeni yayın döneminde güçlü bir ses olmayı hedefleyen Çapakçur Gazetesi, çarpıcı haberlerin yanı sıra önemli köşe yazılarıyla da kamuoyunun nabzını tutmaya devam edecek.

Yeni Gazeteniz! ÇAPAKÇUR
20 KASIM 2020 CUMA 19:27
151
4220
3
AA aa

Bingöl merkez ilçe sınırları dahilinde yayın yapan yerel gazetelerin birleşme kararı kapsamında Bingöl Online, Çapakçur ve Bingöl Olay Gazeteleri, ÇAPAKÇUR GAZETESİ adı altında birleşti. Bundan böyle üç gazete, Çapakçur Gazetesi adıyla yayın hayatına devam edecek.

Yeni yayın döneminde şehrin her türlü sorun ve sıkıntısının daha güçlü bir sesle dile getirildiği haberler, önemli analizler, kalemi güçlü köşe yazarı kadrosuyla hizmet verecek olan Çapakçur Gazetesi, resmi ilan, kayıp ilanları ve her türlü reklam yayınlama hizmetlerini de sürdürecektir.

Hakim Bayraktar, Mahmud Arda ve Mesut Kaya imtiyazındaki Çapakçur Basın Yayın Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde yayın hizmeti sunacak olan ÇAPAKÇUR GAZETESİ'nde yayınlanan haberler, gazetenin resmi web sayfası olan www.capakcurgazetesi.com.tr adresinde yayınlanacaktır.

BİNGÖL ONLİNE WEB'TEN DEVAM EDECEK

Bingöl'ün ilk internet portalı olan Bingöl Online ise web üzerinden (www.bingolonline.com) haber hizmetine devam edecek. Güncel haberler ve anlık gelişmeleri okurlarıyla paylaşacak olan Bingöl Online, web üzerinden canlı yayın hizmetini de sunacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64663)
22 Kasım 2020 Pazar 00:47
Keşke ulusala gazeteler de sizi örnek alıp hepsi birleşse. Ne de olsa aynı haberleri yapıyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64648)
21 Kasım 2020 Cumartesi 11:31
Susma sustukça sıra sana gelecek ekonominin cilveleri üretim olmadığı sürece birleşmelerde fayda sağlamaz malesef insanlar artık basını bile takip etmiyor o guzelim gazeteler ortık yok birisi okurken çaktırmadan okumalar bitti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64645)
20 Kasım 2020 Cuma 23:19
Tarafsız bir anlayışınız olursa yasarsiniz aksi takdirde yok olursunuz unutmayın hayat boşluk kabul etmez.
21.07.2026
12:06
Fırat Havzası Projesi`yle Bingöl`e kırsal kalkınma desteği
Fırat Havzası Projesi'yle Bingöl'e kırsal kalkınma desteği
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları…
21.07.2026
11:08
Bingöl`de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
21.07.2026
00:22
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in talimatıyla, terör suçlarına ilişkin soruşturmaların daha etkin, koordineli ve uzmanlaşmış şekilde yürütülmesi amacıyla tüm il Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil 'Terör Suçları Soruşturma Büroları' kurulmasına karar verildi.
21.07.2026
00:03
Suudi Arabistan`dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan'dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
20.07.2026
23:51
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır' dedi.
20.07.2026
23:50
Çakan, Ağrı`daki görevine başladı
Çakan, Ağrı'daki görevine başladı
Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Abdulhaluk Çakan, düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın