KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Yedisu'ya anıt çeşme yapıldı

Yedisu Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yaptırılan 'Yavuztepe Şehitleri Anıt Çeşmesi' törenle açıldı.

Yedisu`ya anıt çeşme yapıldı
11 TEMMUZ 2012 ÇARŞAMBA 01:11
0
12840
0
AA aa

Kaymakamlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nca, Yedisu ilçesinde 31 Ağustos 2008 tarihinde Yavuztepe mevkisin de terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen Salim Güneş, Yaşar Kaya, Serkan Özbakır ve Bülent Bayram için yaptırılan "Yavuztepe Şehitleri Anıt Çeşmesi"nin açılış töreninde konuşan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hamza Celepoğlu, anıt çeşmenin yapılmasında başta Kaymakam Hasan Çiçek ve Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, ilçe jandarma personeli olmak üzere emeği geçen tüm Yedisu halkına teşekkür etti.

16 Temmuz'da görevinden ayrılacağını belirten Celepoğlu: “Bu vesileyle bugüne kadar Yedisu halkından görmüş olduğum sıcak ilgi ve hoşgörüden dolayı hepinize teşekkür ediyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum” dedi.

Türk İslam tarihinde şehitlik ve gaziliğin çok büyük önemi olduğunu belirten Yedisu Kaymakamı Hasan Çiçek: “31 Ağustos 2008 tarihinde Yedisu ilçesinde vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı ve kutsal değerleri için savaşarak şehit olan vatan evlatları onuruna yapılan bu çeşmeyle, şehitlerimizi sürekli anacağız. Aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bu çeşmenin yapılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın