KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Mart 2024 Perşembe
13 °C Parçalı bulutlu

Yedisu kaymakamlığı çalışmalarını hızlandırdı

Ramazan ayı münasebetiyle yoksul vatandaşlara nakdi yardım yapan Kaymakam Pala, içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere korige boru alarak çalışmaları hızlandırdı.

Yedisu kaymakamlığı çalışmalarını hızlandırdı
16 AĞUSTOS 2011 SALI 00:40
0
7194
1
AA aa

Bingöl'ün Yedisu İlçesi'nde çalışmalarına hız veren Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, Yedisu ilçesini daha iyi yerlere taşımaya çalıştıklarını söyledi.

İlçede mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yoksul vatandaşlara yardım yaptıklarını belirten Kaymakam Pala, “Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile İlçemiz Köy ve Mahallelerinde ikamet eden 192 yoksul vatandaşa 46 bin TL nakdi yardım yapılarak yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçları kısmen de olsa giderilmiş bulunmaktayız. “En hayırlı insan başkasına faydası olan insandır” düsturuyla hareket ediyoruz” dedi.

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES), ile Yedisu İlçesine bağlı köylerimiz ile bağlı mezralarının içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere 78 bin TL ihale karşılığında korige boru alındığını aktaran Kaymakam Pala, “Bilindiği gibi köylerin ve bağlılarının altyapı hizmetleri, köylere hizmet götürme birlikleri aracılığı ile mahalli imkân ve kabiliyetlerin en verimli bir şekilde kullanılarak, kısa sürede çözümlenmesi amacıyla KÖYDES ile yapılmaktadır. Bu projeler kapsamında ilçemize bağlı köy ve mezralarımızın içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere korige boru alınarak köy muhtarlarına zimmet karşılığı teslim edilmektedir. Bu vesile ile köy ve mezralarımızın alt yapı sorunları giderilmiş bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Konu hakkında açıklama yapan köy muhtarları, “Ramazan vesilesi ile yoksul insanlarımız kısmen de olsa zaruri ihtiyaçlarını gidermiş bulunmaktadırlar. Ayrıca ana yollarda mevcut bulunan dere ve çukurlar, arazi sulama işlerinde kullanmak ve bazı mezraların içme suları verilen korige borularla giderilerek bu hizmeti kıt imkânlarla sağlayan Kaymakam Mustafa PALA' ya teşekkür ediyoruz” dediler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
adnan (@Misafir_8611)
02 Haziran 2012 Cumartesi 20:53
borularin basinda resim cekerek neyi hizlandiriyosunuz hicrat yok
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
27.03.2024
23:04
Çoban`ın
Çoban'ın '40 Ayette İslam İktisadı' eseri yayımlandı
Yazarın asıl hedefi,' ekonomik ilişkileri Kur'ani bakış açısıyla yeniden düşünmek ve bu sayede ticari ilişkilerin yeniden düzenlenmesine katkıda bulunmak' olarak özetlendi.
27.03.2024
17:44
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, muhtemel bir Bingöl depreminden önce kurulması planlanan konteyner kent alanlarında incelemelerde bulundu, ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı.
27.03.2024
17:43
Bingöl`de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 18,5 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın