KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Yedisu-karlıova yolunda çalışmalar aralıksız sürüyor

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde başlatılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yedisu-karlıova yolunda çalışmalar aralıksız sürüyor
08 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE 09:35
0
1789
0
AA aa
Yedisu-Karlıova karayolu ihalesini alan Sınanmış inşaat firması şantiyesini kurduktan sonra çalışmaları hızlandırdı. İlçe halkının yaşadığı en büyük sorunların başında gelen ulaşım sıkıntısını gidermesi planlanan yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesi vatandaşların da taktirini topladı. Bingöl'ün en uzak ilçesi olan ve ulaşımda büyük sıkıntıların yaşandığı Yedisu ile Karlıova ilçelerini birbirine bağlayan 3 metrelik yolun 14 metre genişliğinde yapıldığı belirtildi. İş makineleri ile yol genişletme çalışmalarını yapan firma ekipleri, bir yandan da altyapı sorunlarını gideriyor. Karayolu etrafında sel ve heyelan olma riski taşıyan bölgelerde duvar örülüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren firma yetkilisi Mikail Akyüz, menfez ve köprülerin tamamlandığını geri kalan altyapının bitmesi ile birlikte yolun asfaltlanacağını söyledi. Akyüz, "Daha önce 3 metre olan yolu 14 metre genişliğinde yapıyoruz. Güzergahtaki menfezleri tamamladık. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Heyelan ve sel gelebilecek bölgelerde karayolu kenarında duvar örüyoruz. Yedisu ilçesinin yıllardır yaşadığı bu sıkıntıdan kurtulması için işi bir an evvel bitirmeyi hedefliyoruz. Şantiyemizi kurduk ve yaklaşık 100 personel ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın