KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Yaz futbol okulu açıldı

Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde, 3. Geleneksel Yaz Futbol Spor Okulu'nun açılışı yapıldı.

Yaz futbol okulu açıldı
25 HAZİRAN 2011 CUMARTESİ 00:19
1
1698
0
AA aa

Bingöl Belediye tarafından sentetik sahada açılan, Yaz Futbol Spor Okulu'nda 10-14 yaş arasındaki 350 öğrenci, 5 futbol altyapı antrenörü gözetiminde çalışmalarına başladı.

Yaz Futbol Okulu'nun açılışına, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Belediye Gençlik Merkezi Müdürü Veysi Zengin, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Ali Rıza Korkutata, öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Yaz Futbol Spor Okulu'na katılan öğrencilerle sohbet eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, genç sporculara nasihatlerde bulundu. İyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını ifade eden Atalay, bir sporcunun ilin kaderini değiştirebileceğini hatırlattı.

 

Yaz Futbol Spor Okulu'nun bütün gençlere hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Serdar Atalay, gençlerin yaz aylarında hem vakitlerini değerlendireceği hem de sağlıklı bir bedene ulaşma adına Yaz Futbol Spor Okulu'nun çok faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Başkan Atalay, “Geleneksel hale gelen 3. Yaz Futbol Okulu tekrar faaliyete geçti. Şu anda 350 gencimiz kayıt yaptırmış durumda. Ancak gelen hiç kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Bu sayı belki 500 olacak bu yıl. Bütün gençlerin spor malzemelerini biz belediye olarak temin ettik. Bingöl'ün bütün mahallelerinden katılan gençler var. 10-14 yaş arası gençlerimiz ile 5 futbol altyapı antrenörü gözetiminde çalışmalarına başladı. Bu gençlerin okul dışında sosyal aktivite yapabilmelerine imkan sağlamak, bu tesislerimizden faydalandırmaktır. 12 ay boyunca kabiliyetli gençlerimizi yıl içerisinde altyapıda çalıştırmak ve orada da yeteneğine göre Belediye Bingölspor A takımına monte etmek ve geleceğe dönük hazırlamak hedeflerimi arasındadır” diye konuştu.

 

Ruh ve beden sağlığı açısından gençlere spor yaptırıldığını ifade eden Atalay, “Gençlerin hem sosyalleşmesini sağlamak hem vakitlerini daha sağlıklı geçirmelerini sağlamak hem de zararlı alışkanlıklardan ve zararlı ortamlardan korunmalarını sağlamak adına belediyemizin bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiği bu faaliyet sadece yaz aylarına mahsus değil, yıl boyu devam eden ve sadece futbol olarak değil, birçok spor branşında devam eden bir faaliyet. Bingöl'de bu güzel spor tesisleri oldukça, bunlara yenileri eklendikçe daha da artan bir sayıda gençlerin katılımının olacağını düşünüyorum. Tabii burada sadece erkek çocuklarımız spor yapıyor. Özellikle kız çocuklarımızın da sporun diğer alanlarında kanalize edilmesi için yine biz gayretlerimizi devam ettireceğiz. Ben 3'üncüsü açılan Yaz Futbol Okulu'nun Bingöl'e, katılan öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın