KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ocak 2026 Pazar
°C

Yayladere bdp binasının açılışı yapıldı

Yayladere İlçesi'nde BDP ilçe binasının açılışı yapıldı. Açılışta, AK Partili belediye meclis üyeleri Mehmet Altuk, Uğur Yüksel ve Hikmet Atuk BDP'ye geçti.

Yayladere bdp binasının açılışı yapıldı
23 AĞUSTOS 2011 SALI 03:57
0
8981
2
AA aa

Yayladere İlçesi´nde BDP ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, BDP Bingöl Milletvekili Dr. İdris Baluken, BDP Bingöl İl Eşbaşkanı Suna Kaya ile il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Açılışta konuşan İdris Baluken, zaferle çıktıkları seçimin ardından Yayladere halkına şükranlarını sunmakta geciktiklerini ancak bundan sonra telafi edeceklerini kaydetti.

Kandil´e yönelik gerçekleştirilen hava saldırıları ve artan askeri operasyonlara değinen Baluken, devlet ve hükümetin, tüm çağrılarına kulak tıkadığını söyleyerek, "90 yıldır Kürt halkı üzerinde sürdürülen inkar ve imha politikaları sınır ötesi operasyonlarla şu günlerde had safhaya çıktı. Özellikle seçimin ardından zaferle çıktığımız bir dönemde devlet ile yapılan bütün görüşmelere rağmen Kürt ve Türk gençlerinin kanının akmadığı tek bir gün olmadı. Kürt sorununun çözümü için tek denenmeyen yöntem olan müzakere süreci iken, güvenlik sorunu olarak ele alınan Kürt sorunu, operasyon, paralı ordu ve özel timlerle çözülmeye çalışılıyor. Buradan AKP ve Erdoğan´a onurlu bir barışın yolunu açma çağrısında bulunuyoruz” dedi.
Baluken konuşmasının ardından BDP İl Eşbaşkanı Suna Kaya ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılıştan sonra AK Parti´den istifa eden Yayladere Belediye Meclis üyeleri Mehmet Altuk, Uğur Yüksel ve Hikmet Atuk BDP´ye geçti. Oğur Yüksel, son günlerde artan askeri operasyonların son bulmasını isteyerek, barışın dilini konuşmak için BDP´ye geçtiklerini dile getirdi.
Açılış davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
meh (@Misafir_6357)
27 Eylül 2011 Salı 20:14
haydi yayladere al şu belediye yide bütün bingöl yayladere halkının özüne nasıl sahip çıktığını anlasın .....şimdiden hayırlı olsun....
recep hıtay (@Misafir_6198)
23 Ağustos 2011 Salı 17:49
zaten ilk ve son döneminizboşuna bi yerleriniz şişmesin. nasıl seçimi kazandığınızı herkes biliyor
11.01.2026
00:07
Bingöl`de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Bingöl'de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl'de yapılacak olan 2 bin 59 konutun kurası çekildi. İşte kura sonuçları;
11.01.2026
00:06
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Sonuçların hayırlara vesile olması dileğinde bulunan ve uzun yıllar başkanlık göreviyle Bingöl esnafına hizmet eden Yılmaz Çapak'a teşekkür eden Bingöl Esnaf Sanatkârlar Odası'nın Yeni Başkanı Zülküf Alpay; 'Üstlendiğimiz sorumluluğun ve omuzladığımız yükün ağırlığının farkındayız' dedi.
11.01.2026
00:05
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, salona yoğun ilgi gösteren gençlere ve etkinliği onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür etti.
11.01.2026
00:02
Bingöl İtfaiyesi 2025`te 500`e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl İtfaiyesi 2025'te 500'e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2025 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Kent genelinde yıl boyunca 405 yangın, 46 trafik kazası ve 15 intihar vakasına müdahale eden ekipler; 40 vatandaşı ve 128 hayvanı kurtardı, 4 bin 300 kişiye de eğitim verdi.
10.01.2026
13:22
Bingöl`de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın