KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Yayalardan apartman sakinlerine tepki

Bingöl'de alışılagelmiş çöp manzaraları ve tepkilerinin bu kez tersi yaşandı. Özellikle mahallelerde biriken çöplerin alınmadığını öne sürerek belediyeye yüklenen vatandaşlar, bu kez bir apartman önündeki çöplerden dolayı apartman yöneticilerine ve sakinlerine tepki gösterdiler.

Yayalardan apartman sakinlerine tepki
15 ŞUBAT 2008 CUMA 09:46
0
1053
0
AA aa
Yenişehir Mahallesi Evliya Çelebi Sokakta bulunan Nur-Al Apartman önündeki gelişi güzel bırakılmış çöplerin ulaşımı engellediğini öne süren yayalar ve semt esnafları, yaşananları duyarsızlık olarak nitelendirdiler ve bu olumsuz tutumdan vazgeçilmesini istediler.
Kaldırımların dar olduğunu, bu nedenle birkaç kişinin yan yana yürümesinin mümkün olmadığına dikkat çeken yayalar ve semt esnafları: “Aslan yattığı yerden belli olur. Bizler de bu memleketteki insanları birer aslan olarak kabul edersek, ne yazık ki yattığımız yerlerin hali acı verici. Evimizi nasıl temiz tutuyorsak bir o adar da kapımızın önünü temiz tutmalıyız. Bu durum sadece buraya has bir olay değil. Benzer manzaralara birçok yerde rastlamak mümkün. Apartman sakinlerini ve yöneticilerinin çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.
Çevre temizliğinden birinci derece sorumlu olan belediyenin de bu tür durumlarda yaptırım gücünü kullanmasını isteyen yayalar ve semt esnafları, çevreyi kirletenler, çöpünü gelişi güzel atanlar hakkında gerekli cezai işlemlerin yapılmasını istediler.






BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın