KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Yaralıyı ambulanstan düşürdüler

Ankara'da sabaha karşı meydana gelen kazadan sonra inanılmaz bir olay yaşandı. Kazadan yaralanan M. Kocaman bindirildiği ambulanstan yola düşürüldü. FOTO GALERİ

Yaralıyı ambulanstan düşürdüler
12 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA 11:16
0
1135
0
AA aa
Yenimahalle Hipodrom Caddesi'nde sabaha karşı meydana gelen kazada, eski Hipodrom yönüne seyreden Emrah Uzun (22) yönetimindeki 06 TFP 21 plakalı otomobil, benzin istasyonu karşısındaki refüje savruldu. Refüjdeki ağaçlara çarptıktan sonra durabilen aracın sürücüsü Emrah Uzun ve otomobilde bulunan Mehmet Ali Kocaman yaralandı. Yaralılardan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Emrah Uzun'un durumunun iyi olduğu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesine kaldırılan Mehmet Ali Kocaman'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. YARALI, AMBULANSTAN DÜŞTÜ Yaralılardan Mehmet Ali Kocaman, kaza yerinde konulduğu ambulansın hareket etmesinden kısa süre sonra aracın arka kapısının açılması üzerine yere düştü. İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN... Yaralının ambulanstan düştüğünü gören bazı vatandaşlar, “Yaşayan adamı öldürdünüz. Biz, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz, insan hayatı bu mu?” diyerek tepki gösterdi. Diğer yaralı Emrah Uzun için beklenen ikinci ambulansın geç gelmesi de vatandaşların tepkisine neden oldu. Kazanın ardından otomobile ait motor ve diğer parçaların yola dağıldığı ve hız ibresinin 200 kilometre/saatte sabitlendiği görüldü. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapatılan yol, temizleme çalışmalarının ardından açıldı. (Hürriyet)
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın