KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Yangınlar yüzünden evlerine giremiyorlar

Bingöl’de Raif Kayaokay isimli vatandaşın evinde çıkan esrarengiz yangınlar ailenin kâbusu oldu. Yangından sonra eşyaların buz gibi olması ise tüyler ürpertiyor.

Yangınlar yüzünden evlerine giremiyorlar
13 TEMMUZ 2015 PAZARTESİ 22:26
0
3363
0
AA aa

Bingöl merkeze bağlı Kumgeçit köyünde Raif Kayaokay'ın evinde çıkan esrarengiz yangınlar ailenin kâbusu oldu. Evin içerisine giremediklerini belirten Kayaokay, "Ailece psikolojik destek alıyoruz." dedi. Yangından sonra eşyaların buz gibi olması ise tüyler ürpertiyor.

YANGIN SONRASI ŞOKE EDEN OLAY

Yangın sonrası eşyaların buz gibi olduğuna dikkat çeken Kayaokay, "Evim bir ay içerisinde iki defa yandı. İki yangında da biz evde değildik. İlk yangın oda içerisinde başlamış ve kendi kendine sönmüş. Eve geldiğimizde yanan eşyaların hepsi buz gibiydi. İkinci yangın da 15 dakika içerisinde olmuş. Cuma namazı vakti annem ve kız kardeşim evden çıkıyor ve 15 dakika sonra geliyor. Yine oda içerisinde yangın çıktığını fark ediyorlar. Plastik olan penceremiz erimiş ama sıcak olması gerekirken buz gibi ayrıca yanan kanepelere elimizi atıyoruz, onların da buz gibi olduğunu fark ediyoruz. Bu yangında ilk yangın gibi kendi kendine sönmüş." ifadelerini kullandı.

ESRARENGİZLİK BİTMİYOR

Aynı anda birbirinden bağımsız yangınların olduğunu belirten Kayaokay, "İkinci yangın da 2 farklı odada oluyor. Bir odamızda kanepeler ve diğer eşyalar yanarken diğer odada sadece minderler yanıyor." diye konuştu.

"KENDİ KENDİNE YANIYOR"

Evlerinde daha önce de sebebini bilmediği bir şekilde yangın çıktığını ifade eden Kayaokay, "Son 25 gün içerisinde gerçekleşen olaylardan önce de evimizde yangın çıkmıştı. Askıda asılı olan bir pardesü kendi kendine yanmaya başlamıştı. O esnada evin içerisinde olduğumuzdan hemen yanan eşyaları dışarı çıkartmıştım." şeklinde anlattı.

"EVE GİREMİYORLAR"

Olayın araştırılmasını isteyen Kayaokay, "Evde annem, eşim, 3 yaşındaki çocuğum ve 2 kız kardeşimle beraber yaşıyoruz. Bu olaylardan sonra eve giremez olduk. Hepimiz psikolojik tedavi görüyoruz. Yetkililerden bu olayın aydınlatılmasını istiyorum." diyerek, yardım istedi.

Eski köy muhtarı Rahim Kayaokay ise 61 yaşında olduğunu belirterek, "Bu yaşıma kadar ben böyle bir olay yaşamadım. Aile mağdur olmuş durumda. Eve giremiyorlar, farklı yerlerde yatıyorlar. Geceleri gözlerine uyku girmiyor bu ailenin." sözleriyle ailenin yaşadığı sıkıntıyı ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın