KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mart 2026 Cumartesi
°C

Vergi borcunda başvuru uyarısı

Bingöl'ün Solhan ilçesi Mal Müdürlüğü, vergi borcu bulunanların en geç 1 Aralık 2014'e kadar vergi dairelerine başvuruda bulunmaları uyarısında bulundu.

Vergi borcunda başvuru uyarısı
20 EKİM 2014 PAZARTESİ 19:56
0
3892
0
AA aa

Torba Yasa ile getirilen aflar kapsamında, vergi borcu bulunan mükellefler ödenmemiş vergilerini faizsiz bir şekilde peşin olarak tek taksitte ödeyebilecek. 1 Aralık 2014 tarihine kadar başvuruda bulunan mükellefler, dilerse borçlarını 2 ayda bir ya da 18 eşit taksitle de ödeyebilecekler.

Solhan Mal Müdürü Sıtkı Gürocak, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunun yasallaşarak 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandığına dikkat çekerek kanunun vergi borçlularına büyük fırsat tanıdığını belirtti.

Son başvuru tarihinin 01 Aralık 2014 olduğunu ifade eden Gürocak, başvuruların online olarak www.gib.gov.tr internet adresinden veya bireysel olarak vergi dairelerinden yapılabileceğini söyledi.

Vergi borcu ödemelerinde gecikme zammı, gecikme faizi gibi alacakların terkin edileceğini ifade eden Gürocak: “Vergi borçları, Motorlu Taşıtlar Vergisi, idari para cezaları, vergi dairelerince takip edilen Yüksek Öğrenim ve Katkı Kredileri, ecrimisil, doğrudan gelir desteği ve daha birçok borçlarının yapılandırılması için 1 Aralık 2014 mesai saati bitimine kadar borçlu bulundukları vergi dairelerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir” dedi.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın