KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2026 Cuma
°C

Vergi borcunda başvuru uyarısı

Bingöl'ün Solhan ilçesi Mal Müdürlüğü, vergi borcu bulunanların en geç 1 Aralık 2014'e kadar vergi dairelerine başvuruda bulunmaları uyarısında bulundu.

Vergi borcunda başvuru uyarısı
20 EKİM 2014 PAZARTESİ 19:56
0
4015
0
AA aa

Torba Yasa ile getirilen aflar kapsamında, vergi borcu bulunan mükellefler ödenmemiş vergilerini faizsiz bir şekilde peşin olarak tek taksitte ödeyebilecek. 1 Aralık 2014 tarihine kadar başvuruda bulunan mükellefler, dilerse borçlarını 2 ayda bir ya da 18 eşit taksitle de ödeyebilecekler.

Solhan Mal Müdürü Sıtkı Gürocak, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunun yasallaşarak 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandığına dikkat çekerek kanunun vergi borçlularına büyük fırsat tanıdığını belirtti.

Son başvuru tarihinin 01 Aralık 2014 olduğunu ifade eden Gürocak, başvuruların online olarak www.gib.gov.tr internet adresinden veya bireysel olarak vergi dairelerinden yapılabileceğini söyledi.

Vergi borcu ödemelerinde gecikme zammı, gecikme faizi gibi alacakların terkin edileceğini ifade eden Gürocak: “Vergi borçları, Motorlu Taşıtlar Vergisi, idari para cezaları, vergi dairelerince takip edilen Yüksek Öğrenim ve Katkı Kredileri, ecrimisil, doğrudan gelir desteği ve daha birçok borçlarının yapılandırılması için 1 Aralık 2014 mesai saati bitimine kadar borçlu bulundukları vergi dairelerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir” dedi.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
18:29
Bingöl`e TÜBİTAK`ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
Bingöl'e TÜBİTAK'ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
17:39
Bingöl`de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
30.04.2026
17:21
Bal Üreticileri Birliği:
Bal Üreticileri Birliği: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı'
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı.'
30.04.2026
16:52
Bingöl`de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl'de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
12:48
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde gök gürültülü sağanak yağışların bir hafta boyunca etkili olacağını duyurdu. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım ve çığ riskine karşı vatandaşları uyardı.
30.04.2026
11:56
İsrail`den Sumud Filosu`na müdahale! Filo`da Bingöllü iki isim var
İsrail'den Sumud Filosu'na müdahale! Filo'da Bingöllü iki isim var
İsrail'in Gazze ablukasını kırmak ve buraya insani yardım götürmek üzere yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na, İsrail donanması tarafından uluslararası sularda Yunanistan yakınlarında müdahale edildi. İsrail, 22 tekneye müdahale etti, 18 tekneyle iletişim kesildi. Sumud Filosu'ndan yapılan açıklamada 18 Türk aktivistin, İsrail askerleri tarafından alıkonulduğu açıklandı. Bunlardan ikisi Bingöllü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın