KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Vergi borcunda başvuru uyarısı

Bingöl'ün Solhan ilçesi Mal Müdürlüğü, vergi borcu bulunanların en geç 1 Aralık 2014'e kadar vergi dairelerine başvuruda bulunmaları uyarısında bulundu.

Vergi borcunda başvuru uyarısı
20 EKİM 2014 PAZARTESİ 19:56
0
4002
0
AA aa

Torba Yasa ile getirilen aflar kapsamında, vergi borcu bulunan mükellefler ödenmemiş vergilerini faizsiz bir şekilde peşin olarak tek taksitte ödeyebilecek. 1 Aralık 2014 tarihine kadar başvuruda bulunan mükellefler, dilerse borçlarını 2 ayda bir ya da 18 eşit taksitle de ödeyebilecekler.

Solhan Mal Müdürü Sıtkı Gürocak, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunun yasallaşarak 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandığına dikkat çekerek kanunun vergi borçlularına büyük fırsat tanıdığını belirtti.

Son başvuru tarihinin 01 Aralık 2014 olduğunu ifade eden Gürocak, başvuruların online olarak www.gib.gov.tr internet adresinden veya bireysel olarak vergi dairelerinden yapılabileceğini söyledi.

Vergi borcu ödemelerinde gecikme zammı, gecikme faizi gibi alacakların terkin edileceğini ifade eden Gürocak: “Vergi borçları, Motorlu Taşıtlar Vergisi, idari para cezaları, vergi dairelerince takip edilen Yüksek Öğrenim ve Katkı Kredileri, ecrimisil, doğrudan gelir desteği ve daha birçok borçlarının yapılandırılması için 1 Aralık 2014 mesai saati bitimine kadar borçlu bulundukları vergi dairelerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir” dedi.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın