KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Veng Şıma, yüreklere dokundu

Bingöl'de faaliyetlerini sürdüren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, Yedisu ilçesinde bir ailenin evi baştan aşağı yenileyerek yüreklere dokundu.

Veng Şıma, yüreklere dokundu
20 KASIM 2020 CUMA 17:01
10
3538
2
AA aa

Bingöl'de son birkaç yılda yaptıkları hayırlı hizmetlerle adından söz ettiren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Gerek kent genelinde gerekse kent dışında çalışmalar yürüten dernek, ihtiyaç sahipleri tespit ettikten sonra hayırsever vatandaşların ve kurumların desteğiyle bu ihtiyaçları gideriyor.

Bu kapsamda Yedisu ilçesinde bir ailenin kullanılmaz halde olan evini yeniden inşa eden ve eşyaları neredeyse sıfırdan getiren dernek, bu çalışmayla yüreklere dokunmayı bildi.

Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği Yönetiminden yapılan açıklamada; “yaklaşık 3 ay önce Yedisu ilçesinde tespit ettiğimiz bir ailenin kaldığı evin yaşanılmaz olduğuna müşahede ettik. Yedisu Kaymakamlığı ile ortak bir proje ile evi sıfırdan inşa edip içindeki tüm eşyalara kadar tüm ihtiyaçlarını hayırseverlerin de desteği ile karşıladık hamd olsun. Bu aşamada başta Yedisu Kaymakamı Oğuzhan OCAK olmak üzere Yedisu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Medya Arıkan ve Arkadaşlarına, Avrupa Yetim-Der'e, Yasemin Dalkılıç'a, Mehmet Arda ve arkadaşlarına, Aysel Güven ve arkadaşlarına, Ahmet Kıtay ve arkadaşlarına ve ismini zikretmediğimiz diğer tüm gizli kahramanlara katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Rabbim hepsinden ve hepimizden razı olsun. Amin” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64658)
21 Kasım 2020 Cumartesi 17:04
Teşekkür ederiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64643)
20 Kasım 2020 Cuma 22:53
Maşallah Allah iyiliklerini daim etsin çorbaya tuz katma kanallarınızı biraz daha yerelleştirirseniz çok makbule geçer
29.07.2026
03:32
Bingöl`de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
29.07.2026
03:27
Canlı:
Canlı: 'Taklit Arttı, Bingöl Kültürü Geriye Düştü'
Düğünlerde Bingöl'e ait türkülerin giderek daha az seslendirildiğini, yöresel oyun ve kıyafetlerin yerini farklı kültürlerin taklidinin aldığını belirten Ses Sanatçısı Veysel Canlı, yerel hafızanın korunması için 'öze dönüş' çağrısında bulundu.
29.07.2026
03:24
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri`nde Mahsur Kaldı
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri'nde Mahsur Kaldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın