KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Veng Şıma, yüreklere dokundu

Bingöl'de faaliyetlerini sürdüren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, Yedisu ilçesinde bir ailenin evi baştan aşağı yenileyerek yüreklere dokundu.

Veng Şıma, yüreklere dokundu
20 KASIM 2020 CUMA 17:01
10
3533
2
AA aa

Bingöl'de son birkaç yılda yaptıkları hayırlı hizmetlerle adından söz ettiren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Gerek kent genelinde gerekse kent dışında çalışmalar yürüten dernek, ihtiyaç sahipleri tespit ettikten sonra hayırsever vatandaşların ve kurumların desteğiyle bu ihtiyaçları gideriyor.

Bu kapsamda Yedisu ilçesinde bir ailenin kullanılmaz halde olan evini yeniden inşa eden ve eşyaları neredeyse sıfırdan getiren dernek, bu çalışmayla yüreklere dokunmayı bildi.

Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği Yönetiminden yapılan açıklamada; “yaklaşık 3 ay önce Yedisu ilçesinde tespit ettiğimiz bir ailenin kaldığı evin yaşanılmaz olduğuna müşahede ettik. Yedisu Kaymakamlığı ile ortak bir proje ile evi sıfırdan inşa edip içindeki tüm eşyalara kadar tüm ihtiyaçlarını hayırseverlerin de desteği ile karşıladık hamd olsun. Bu aşamada başta Yedisu Kaymakamı Oğuzhan OCAK olmak üzere Yedisu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Medya Arıkan ve Arkadaşlarına, Avrupa Yetim-Der'e, Yasemin Dalkılıç'a, Mehmet Arda ve arkadaşlarına, Aysel Güven ve arkadaşlarına, Ahmet Kıtay ve arkadaşlarına ve ismini zikretmediğimiz diğer tüm gizli kahramanlara katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Rabbim hepsinden ve hepimizden razı olsun. Amin” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64658)
21 Kasım 2020 Cumartesi 17:04
Teşekkür ederiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64643)
20 Kasım 2020 Cuma 22:53
Maşallah Allah iyiliklerini daim etsin çorbaya tuz katma kanallarınızı biraz daha yerelleştirirseniz çok makbule geçer
27.07.2026
11:47
Bingöl`de Jandarma`dan Suçlulara Geçit Yok!
Bingöl'de Jandarma'dan Suçlulara Geçit Yok!
Bingöl'de jandarmanın bir haftalık operasyon bilançosu açıklandı. Aralarında terör, uyuşturucu, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 hükümlü yakalanarak cezaevine gönderilirken, 42 bin 712 kök kenevir, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
27.07.2026
11:46
Bingöl`de Oyun Parkları Yenileniyor
Bingöl'de Oyun Parkları Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, çocukların daha güvenli ortamlarda oyun oynayabilmesi amacıyla kent genelindeki parklarda çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve kauçuk zeminlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
27.07.2026
11:45
Bingöl`de Elektrik Akımına Kapılan Demir Ustası Hayatını Kaybetti
Bingöl'de Elektrik Akımına Kapılan Demir Ustası Hayatını Kaybetti
Bingöl merkezde yapımı süren bir inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan 40 yaşındaki demir ustası Aydın Atılgan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan Atılgan'ın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
27.07.2026
11:44
Bingöl`de uyuşturucu taciri yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu taciri yakalandı
Bingöl polisinin çalışmasında uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
26.07.2026
19:19
Budan;
Budan; 'İnsan doğduğu toprağı sırtında taşır'
Yıllardır Kazakistan'da yaşayan, uluslararası projelere imza atan, binlerce kişiye istihdam sağlayan iş insanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan, Bingöl Online'a konuştu. Budan; memleket sevgisinden ailesine, başarı anlayışından eğitime, insana yaptığı yatırımdan Türkiye'nin geleceğine kadar birçok konuda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte o röportajın detayları…
26.07.2026
17:18
TOKİ`den konut değil dert sahibi oldular!
TOKİ'den konut değil dert sahibi oldular!
Bingöl Esentepe Mahallesi Şeyh Ahmet Mevkii'nde inşa edilen 800 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 aydır hem kira hem taksit ödeyen hak sahipleri; teslim öncesi talep edilen KDV, Halkbank üzerinden sigorta yaptırma zorunluluğu iddiası, ek maliyetler ve dairelerdeki kalite sorunlarına tepki göstererek, 'Sosyal konutun sosyal yönü kalmadı' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın