KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2025 Pazartesi
°C

Veliaht kapışması

Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programına katılan Nihat Doğan'ın, Alişan'ı "hainlikle" suçlaması üzerine müstakbel kayınpederi Mehmet Ali Erbil, programa bağlanarak Alişan'a sahip çıktı.

Veliaht kapışması
10 MART 2007 CUMARTESİ 10:09
0
1308
0
AA aa





 
Dün sabah yayınlanan "Dobra Dobra" programına katılan Nihat Doğan, meslektaşı Alişan'ı vefasızlıkla suçladı. Programda Alişan'ın, "İbrahim Bey önce beni veliaht ilan etti sonra da başkalarını. Veliaht bir tane olur. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Benim onun yerinde gözüm yok. Ayrıca albümüm de onun albümünden çok daha güzel oldu" sözlerini ağır bir dille eleştiren Nihat Doğan, "İbrahim Tatlıses 'Veliahtım' diyerek Alişan'ı onore etmiştir. Onun üzerinde hakkı vardır. Ben ekmeğini yediğim, çayını içtiğim insanı, 40 yıl başımda taşırım. Bana her şeyi söyleyebilir ama üzerinde hakkı olan babası yaşında bir insana, kendisine oğlum, kardeşim diyen bir insana 'meydan okuyorum, o öldü bitti artık ben varım' demek hainliktir. Tantanayla albüm satılmaz. Halkımız artık TV'lerde onun bunun arkasından konuşan, kavga eden insanları görmek istemiyor. Görmek istese albüm satışı milyon da olurdu. Bu şekilde satacağı varsa da satmaz" dedi.

Doğan'ın bu sözleri üzerine yayına ilk olarak Mehmet Ali Erbil bağlanarak damadı Alişan'ı savundu. Erbil, "Alişan'ın albümü iyi olduğu için satıyor. Hayran kitlesi Alişan'ı seviyor, bu prodöktörün ve şarkıcının başarısıdır" dedi. "Cennet Mahallesi"nin çekimleri sırasında programı kahkahalarla izlediğini söyleyen Alişan ise, "Benim albümüm gayet güzel satıyor. Şu an 70 bini geçmiş durumda. Hainlik yapmak ise bir insanın arkasından konuşmaktır. Bu hainliği kimin yapıp, yapmadığını herkes biliyor. Ben, 'İbrahim Tatlıses bitti, tükendi' demedim. Onun sesi ve sanatıyla kendimi karşılaştırmadım. Sadece kendi albüm repertuarımın onunkinden daha iyi olduğunu söyledim. Bunun da terbiyesizlikle, hainlikle ne alakası var anlayamadım. Bir albümüm satışı ise Nihat Doğan'ın sanat hayatı boyunca çıkardığı albümlerden fazla. İnsan bir şeyleri söylerken dönüm arkasına bakması gerekir" şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.04.2025
02:20
12Bingölspor`dan kardeşlik mesajı!
12Bingölspor'dan kardeşlik mesajı! 'Bölgenin gücü kardeşliğimiz'
Şampiyonluğunu ilan eden 12Bingölspor, gruptaki tüm takımları tebrik etti ve önemli bir mesaj paylaştı: 'Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır. 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır. Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz.'
28.04.2025
02:19
Atan:
Atan: 'Yeni Bingöl stadyumu Genç yolunda yapılmalı'
Bingöl'de yapılacağı müjdelenen yeni şehir stadyumunun şehir merkezinde olmasının doğuracağı sıkıntılara dikkat çeken ve Genç yolunda inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan ZİKTE SÜRKAP Başkanı Fırat Atan, birçok alan hitap edecek kapasitede olması gerektiğini vurgulayıp: 'Şehre nefes aldıracak bir vizyon projeyle şehir dışında yeni bir cazibe merkezi oluşturulmalıdır' dedi.
28.04.2025
02:18
Bingöl Balı Endonezya`da Tanıtıldı
Bingöl Balı Endonezya'da Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik tarafından gerçekleştirilen tanıtımda, Türkiye Cumhuriyeti'nin Endonezya Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan'a Bingöl Balı takdim edildi.
28.04.2025
02:17
Yeni hastane binası inşaatını incelediler!
Yeni hastane binası inşaatını incelediler!
Bingöl'de inşaatı devam eden 500 yataklı yeni devlet hastanesi binasında Milletvekilleriyle birlikte incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'İnşallah beklenenden daha kısa sürede hizmete alacağız' dedi.
28.04.2025
02:15
Rektör Çelik, uluslararası öğrenci hedefini açıkladı
Rektör Çelik, uluslararası öğrenci hedefini açıkladı
Türk Üniversiteleri Fuarı-2025 kapsamında Bingöl Üniversitesi'nin standı, Endonezyalı öğrencilerden büyük ilgi gördü. Uluslararası öğrenci hedeflerine ilişkin rakam veren Rektör Çelik; 'Bu doğrultuda öğrenci odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor' dedi.
27.04.2025
15:14
Ve 12Bingölspor şampiyon
Ve 12Bingölspor şampiyon
Sahasında Batman Kayaspor'u ağırlayan 12Bingölspor, ilk yarısını 4-0 üstünlükle kapattığı maçın 90 dakikasına 7 gol sığdırdı ve şampiyonluğunu resmen ilan etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın