KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Vatandaştan kaldırım tepkisi!

Yayanın daha rahat yürüyebilmesi için yapılan kaldırımlar, bu kez balkon altına yapılmaya başlandı. Bu durum vatandaşın tepkisine neden oldu.

Vatandaştan kaldırım tepkisi!
03 MAYIS 2012 PERŞEMBE 01:32
0
2181
1
AA aa

Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan afet konutlarının yolları yapılmaya başlandı. Yol çalışması kapsamında yayanın daha rahat yürüyebilmesi için yapılan kaldırımlar, ilginç bir yöntemle yapılması görenleri hayrete düşürdü. 

Yaya için yapılan kaldırımlar, ne hikmetse balkon altlarında yapıldı. 5 karışlık yapılan bu kaldırımlarda, kimlerin yürüyeceği ise merak konusu oldu. Bu duruma tepki gösteren mahalle sakilerinden Hacı Aratemur, İlhami Apuhan, Abdurrezzak Demir ve Tevfik Apuhan, böyle bir kaldırım çalışmasını ilk kez gördüklerini söyleyerek, şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

Yapılan yanlış uygulamayı Afet Müdürlüğü yetkililerine bildirdiklerini ancak yetkililerden cevap alamadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, “Bizim bildiğimiz kaldırımlar, vatandaşın daha rahat bir şekilde yürüyebilmesi için yapılıyor. Ama evlerimizin balkonlarının altında yapılan bu kaldırımlardan kimlerin yürüyebileceğine anlam veremedik. Bu yanlış yapımı Afet Müdür Vekili'ne ve mühendisine bildirmemize rağmen yapmaya devam ettiler. Devletimiz bizlere böyle güzel bir hizmeti sunuyor ama bazı kendini bilmez yetkililer ise, bu hizmeti böyle bir sorunla değersiz kılıyor. Yapılan bu kaldırım bir metre daha geniş olsaydı vatandaş da daha rahat yürüyebilirdi. Ama yaptıkları bu kaldırımla yetkililer gelip, yürüsün de bizde görelim. Keşke Sayın Valimizde gelip, bu çalışmayı yerinde inceleseydi. Hiç olmazsa bu kaldırımı yapan yetkilileri, buradan yürütebilirlerdi. O zaman, bu işleri yapanlar, devletin bu güzel hizmetlerini böyle bir şekilde telef edemezlerdi” diyerek, sitemde bulundular. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
aktekin.r (@Misafir_8482)
06 Mayıs 2012 Pazar 02:01
Yesil yurt mahallesinde 25 yildir kaldirima elektrik diregi dikilerek yayalarin arac yolunu kullanarak hergün kaza yasandi yasanacak yüregimiz agzimiza geliyor.Simdiye kadar en az 5 dilekce yazmamiza ragmen sürekli yetkililer bizi oyalayarak tam 25 yil gecti. Elektriklerin yerin dibine alacaklarini söyleyerek sayin bakan ve belediye baskani ve tek elektrik müdürü ve vali söz vermelerine ragmen hala hic bir islem yapilmis degildir.Bütün bingöl halkina duyurulur.
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın