KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

'Vatandaşlarımızın ayaklarına gitmeden neler çektiklerini bilemezsiniz'

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar: 'Vatandaşlarımızın ayaklarına gitmeden ve onları dinlemeden neler çektiklerini bilemezsiniz!'

`Vatandaşlarımızın ayaklarına gitmeden neler çektiklerini bilemezsiniz`
22 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ 17:39
3
2070
2
AA aa

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Kovalar'ın halk pazarına yaptığı ziyarete Merkez İlçe Başkanı Orhan Camuka ve diğer partililer eşlik etti.  Halk pazarı ziyaretinin görüntüleri DEVA Partisi Bingöl İl Teşkilatı sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşılan görüntülerde vatandaşların pahalılıktan şikayet ettiği görülürken, desteklerden yararlanamadıklarını söyledikleri görülüyor.

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar, halk pazarına yaptığı ziyaretin görüntülerini twitter hesabı üzerinden, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' zihniyeti ile siyaset yapanlar, zor zamanda vatandaşlarımızın yanında olamıyorlar!” ve “Vatandaşlarımızın ayaklarına gitmeden ve onları dinlemeden neler çektiklerini bilemezsiniz!” notlarıyla paylaştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81396)
24 Şubat 2021 Çarşamba 13:06
he he bir sen eksiktin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81388)
23 Şubat 2021 Salı 23:00
Seçimler ve baraj sınırı ittifak oy oranı..Okumanızı tavsiye ederim
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın