KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Vatandaşın talebi karşılık buldu

Daha önce mezarlık yolundan çok patika yolunu andıran Genç İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı yolunun parke taşı ile döşenmesine başlandı.

Vatandaşın talebi karşılık buldu
30 KASIM 2016 ÇARŞAMBA 02:30
0
1577
0
AA aa

Genç İlçesinde Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Mezarlık yolu, Genç belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından parke taşı yol yapım çalışmalarına başlandı. Genişletme ve stabilizasyon çalışmasından sonra yola parke taşı döşeme çalışmaların devam ettiğini belirten Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan “Özellikle yağışlı dönemlerde ulaşımın zorlaşması ve bu yönde şikayetlerin olması nedeniyle çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlattık” dedi.

Genç halkına hizmette sınır tanımayan Genç Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine Mezarlık yolunu parke taşları ile düzeltme işlemine başladı. Düzeltme işlemine dar yolun genişletilmesiyle başlayan Belediye vatandaşların rahatça yürüyebileceği alanda parke taşı döşeme işlemini sürdürüyor.

Genç halkına en iyi hizmeti sunduklarını ve sunmaya devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Topraktan, “Mezarlık yolunda yapılan çalışmalarımız kısa sürede tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. “ dedi

“VATANDAŞTAN BELEDİYE'YE TEŞEKKÜR”

Mezarlık yolunun tamamen parke taşı döşenmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten vatandaşlar, “Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı Genç'in en büyük mezarlığı durumunda olmasına rağmen yıllarca patika yolunu andırıyordu. Bizde talebimizi Genç Belediye Başkanımız M. Hadi Topraktan'a iletip mezarlık yolunun üst kısımlarının da parke taşı ile döşenmesini istedik. Bizlerin sesine kulak verip çalışmalara başlayan Genç Belediyesine çok ediyoruz” diye konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın