KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Vatandaş buluşmaları devam ediyor

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Vatandaş buluşmaları devam ediyor
05 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 22:36
1
2510
11
AA aa

Çarşı merkezinde bir çay evinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Korkutata ve Veysel Koç'un da hazır bulunduğu programda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Barakazi, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Göreve geldikleri günden bu yana ihtiyaç duyulan birçok hizmeti hayata geçirmeyi başardıklarını ifade eden Barakazi, belediye-vatandaş elbirliğiyle çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Canlı hayvan pazarı, hayvan bakımevi, kadın emek çarşısı, 8 yeni park yapımı, 10 çok amaçlı spor sahası, Abdullah Bazencir Köprüsü, fidanlık, engelli şarj istasyonları, izyolu, e-belediye, suyun emniyete alınması, engelsiz şehir gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Barakazi, Kültür Mahallesi'nde uygulanan kentsel dönüşüm, yeni belediye binası, kentpark gibi önemli projelere de bahar ayında start verileceğini belirtti.

Barakazi, “Göreve geldiğimiz günden bu yana seçim vaatlerimiz arasında olmayan birçok yatırımı hayata geçirdik. Bunların yanı sıra kentimizin altyapı ve üstyapısında önemli çalışmalar yaptık. İlimiz genelindeki tüm parklarımızın onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Diğer yandan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Özellikle doğalgaz çalışmalarından dolayı ortaya çıkan kötü görüntüler ve tahribatlar her ne kadar bizi yıpratsa da ilimizin geleceği için bunlara göğüs gerdik” dedi.

Vatandaşların desteğiyle planlanan projeleri başarılı bir şekilde hayata geçireceklerini kaydeden Barakazi, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın fikirlerine her zaman önem veriyoruz. Ortak akıl şiarıyla belediyecilik hizmetlerini sürdürüyoruz. Her vatandaşımızın fikri bizim için değerlidir. Bundan dolayıdır ki sıklıkla vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret edip, halk buluşmaları gerçekleştiriyoruz.”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Barakazi'yi aralarında görmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Talep ve sorunları kendisine şahsen iletme fırsatı bulunduklarını da aktaran vatandaşlar, Başkan Barakazi'ye çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22469)
06 Şubat 2018 Salı 20:37
EVET BOY BOY FOTOĞRAFLAR FARKLI VE RENKLİ SİMALARLA KAHVE ÇAY OCAĞI DOLAŞMALAR BİR AN KARA BİR İSTANBUL BİR YURT DIŞI GEZMELR BİLMEM DAHA NELER NELER ŞİMDİ KONUYA GİRELİM MAALESEF BİNGÖL İLİMİZ İÇİN BİR BEŞ YIL DAHA TARİHE BİNGÖLE ZAMAN KAYBI OLARAK GEÇTİ.SEÇİMDE VADDETTİKLERİ HİÇ BİR PROJENİN YAKININDAN DAHİ GEÇMEDİ TABİRİ CAİZ İSE GELEN GİDENİ ARATIR MEVCUT YAPILARI HAREBEYE ÇEVİRİP SEYİRCİ OLARAK ADETA SORUMLU OLMAMIŞ GİBİ GAZETELER HİZMET YAPMIŞ GİBİ HABER YAPTIRIYOR.ŞUANKİ RESİMDE GÖRÜLEN YARDIMCILARI VE DEZASI İLE YEĞENİ YANİ DEZA İLE VARZA BELEDİYESİ BİNGÖLE HİZMET VERİYORMUŞ HAVASI
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22466)
06 Şubat 2018 Salı 18:39
Sen geldiğende çok sevinmiştim, bilemiyordumki sen gittiğindede çok sivineceğim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22462)
06 Şubat 2018 Salı 16:55
sayın başkan iptal ettirdiğiniz belediye hizmet binasını yaptırmayı düşünüyormusunuz.
sayın başkan çapakçur vadisi projeniz hakkında bilgi verirmisiniz.
sayın başkan doğalgaz şirketi tarafından projesine uygun olarak yapılmayan kesim nedeniyle kendi personelinize ve doğalgaz şirketine herhangi bir yaptırımda bulunacakmısınız
sayın başkan konuşulacak yazılacak okadar çok şey varki
yazamadığımız konuşamadığımız
av fahri alimoğlunun bir sözüyle bitirmek istiyorum
avazımız çıktığı kadar susuyoruz
elbette konuşacığımız günde gelir
hoşçakalın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22461)
06 Şubat 2018 Salı 16:50
sayın başkan kahve gezilerinde halkla içi içyeyim görüntüsünü vermekten bıkmadınızmı.
sayın başkan kültür mah. kentsel dönüşüm projesi ortada yokken 1000 e yakın vatandaşın evini neden yıktınız.
sayın başkan modern asfalt olan yollar neden sökülüp kilitli parke taşıyla taşlarıyla kaplanıp şehire köy görüntüsü veriliyor.
sayın başkan imar müdürlüğünde kişiye göre imar yapılıyor buna neden sessiz kalıyorsunuz.
sayın başkan kültür mahallesinde 500 mt kanalizasyon hattını kaç liraya verdiğinizi halka açıklarmısınız.
sayın başkan a. bazencir köprüsü ihale edilirken projesi varmıydı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22449)
06 Şubat 2018 Salı 11:05
Erken seçim startı verildi as futbolcular sahaya indi ve bingölün sabırsızlıkla beklediği an Seçim taziye ve düğün olmazsa olmazı il başkanı beş yolda Dekan arıcılarla Maşallah durmak yok yola devam ha bide evsel atık işine giriyorlar geri dönüşüm yapacaklar sen daha çöpü toplayamıyorsun Şehire dönene 300 koyun oylar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22442)
06 Şubat 2018 Salı 09:37
Bu çanın şeyhleri şimdide belediye başkan yardımcısı olmuşlar her ipte oynuyor bunlar hangi taşı kaldırsan bunlar çıkıyor altından
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22451)
06 Şubat 2018 Salı 13:16
@Misafir Kullanıcı yorum yaparken bir aileyi itham etmek dogru deyil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22435)
06 Şubat 2018 Salı 09:14
Tabi canım sen miletle kahvelerde çay içeceğine gezip tozacağına yurt içi yurt dışı bi bina yapta hizmet yap biraz.yeminle ben ve ailem sana oy vermeyiz.aday olursan.böylece cevdet by de beraberinde götürür senin başarısızlığın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22430)
06 Şubat 2018 Salı 01:44
Ya adam kahvehanelerde oturuyor, fotoğraf çektiriyor. Masabaşı haber yaptırıyor. Bahsettiği hiçbir proje kendisine ait değil, farklı kurumların çalışmaları kendine mal ediyor. Yollar bozuk yapmiyor. İz yolu diyor. Bir de kendisi üzerinden geçse. Engelsiz şehir diyor. Şehri engelli yaptı. Kentsel dönüşüm, belediye binası, kentpark projeleri baharda start alacak diyor. O da çok zor. Seçim vaatlerim arasında olmayan projeleri yaptım diyor. Adam haklı Bingöl'ü mahvetti, daha ne yapsın. Gerçekten Başkan Barakazi vatandaş odaklı çalışıyor. Çünkü yapmadıkları yapamayacaklarinin teminatıdır...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22428)
06 Şubat 2018 Salı 01:41
Belediyeyi imar belediyesine dönüştürdünüz. Yan yana iki bina biri önde biri arkada. Memleketin görüntüsünün içine ettiniz. Bıktık akp belediyelerinden. Reise sonsuz destek ama size allahın suyu yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22422)
05 Şubat 2018 Pazartesi 23:33
fikirde ak parti, baskanlik seciminde erdogani destekleriz. yerelde ise bin oyum olsa birini bile sana ve arkadaslarina vermem. Bu memleketi mutaihhitlere teslim ettiniz, yaptiklari isleride denetlemediniz. simdi mi hersey duzelecek..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın