KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Valilik harekete geçti, ödemeler ikametlerde olacak!

Bingöl Valiliği, PTT önlerinde oluşan kuyrukların ardından önemli bir karar aldı. Valilik, İhtiyaç sahibi ailelere verilecek olan bin TL ödemelerinin yarından itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılmasını kararlaştırdı.

Valilik harekete geçti, ödemeler ikametlerde olacak!
02 NİSAN 2020 PERŞEMBE 21:48
8
2908
6
AA aa

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde Bingöl genelinde PTT aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere bin TL ödemeleri 01.04.2020 tarihinden itibaren başlatıldığı hatırlatıldı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada; “Ancak ilimiz ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın aynı anda müracaat etmek için PTT şubelerine gitmesi nedeniyle yoğunluk ve bu özel döneme ait yakın temas içinde bekleme görüntüleri oluşmuştur. Bilindiği üzere bu durum bulaşıcılığı hızlı ve yüksek olan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamda vatandaşlarımız açısından ciddi risk oluşturmaktadır. Bu nedenle, 02.04.2020 tarihinde Valimiz Kadir Ekinci Başkanlığında toplanan il Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararına bağlı olarak; yapılacak ödemelerin vatandaşlarımıza 03.04.2020 Cuma günü saat 10:00'dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimlerimiz vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılması kararlaştırılmıştır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57080)
03 Nisan 2020 Cuma 11:05
bunu neden önceden düşünmediler yazık günah insanları böyle riske atmanın ne anlamı vardı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57073)
03 Nisan 2020 Cuma 01:11
Valibey güzel karar almış tebrik ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57072)
03 Nisan 2020 Cuma 01:10
Belli oldu. Sağlık önemli değilmiş önemli olan paraymış yine. Hem bakanlık bunu kestiremedi mi bu halk parayı duyunca gözü başka bi şey görmez çünkü halk yoksul ne yapsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57071)
02 Nisan 2020 Perşembe 23:58
Kıyamet gibi. Allahım yardım et.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57067)
02 Nisan 2020 Perşembe 23:37
Bu duruma köylerde dahilmi?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57066)
02 Nisan 2020 Perşembe 23:20
bugün o kuyruğu görünce şok oldum.virüs en hızlı bu kuyruklarsa yayılıyor
22.06.2026
13:02
Bingöl`de Yaz Kur`an Kurslarında Kayıt Dönemi Başladı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kurslarında Kayıt Dönemi Başladı
Bingöl İl Müftülüğü, 2026 yılı Yaz Kur'an Kursları takvimini açıkladı. Cami ve Kur'an kurslarında gerçekleştirilecek eğitimler, 6 Temmuz'da başlayacak ve 14 Ağustos'a kadar devam edecek. Kurslarda Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanı sıra sosyal ve sportif etkinlikler de yer alacak.
20.06.2026
17:49
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi, YKS süresince sınav merkezlerinde bekleyen aday yakınlarına mobil ikram aracıyla çeşitli ikramlarda bulunarak sınav heyecanına ortak oldu.
20.06.2026
17:43
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları`ndan YKS Günü İkram Desteği
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'ndan YKS Günü İkram Desteği
YKS'nin ilk oturumunda sınav merkezleri önünde stant kuran AK Parti Bingöl Gençlik Kolları, adaylara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aslan, sınav heyecanını adaylar ve aileleriyle birlikte paylaşmak istediklerini belirtti.
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın