KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Vali'den yol boyu inceleme

Solhan İlçesi'ne giden Vali Balkanlıoğlu, yol boyunca yapımı devam eden duble yol faaliyetlerini inceledi. Aksanyar karayollarını işaret etti, Vali de Koşan'a talimat verdi.

Vali`den yol boyu inceleme
19 HAZİRAN 2008 PERŞEMBE 11:15
0
1229
0
AA aa
Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Solhan İlçesi'ne gitti. Yol boyunca dubleyol çalışmalarını inceleyen Balkanlıoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Solhan Kaymakamı Yaşar Aksanyar'dan kaymakamlık makamında bilgi aldı.
Sanat yapılarının devam ettiğini belirten Aksanyar, köprü ve menfezlerin Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanıp bitirilmesi halinde duble yol çalışmalarının dolgu kısımlarının yıl sonuna kadar bitirileceğini ifade etti.
Duble yol çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için 5 kilometrelik bölümler halinde ihale edilerek yapılmasının daha faydalı ve çabuk olacağını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, Bingöl ve Solhan karayolu güzergâhında bulunan Masalla deresindeki kemer köprünün biran önce yapılması için Karayolları Şube Şefi Mahfuz Koşan'a talimat verdi.
Vali Balkanlıoğlu, kaymakamlık makamında Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu'ndan Solhan Küçük Sanayi sitesi hakkında bilgi aldı.  Başkan Çavuşoğlu, küçük sanayi sitesinin elektrik ve su sorunu olduğu için işyerlerini esnafına veremediklerini ifade etti.
Vali Balkanlıoğlu: “Anladığıma kadar suyu, elektriği düşünülmeden küçük sanayi sitesi yapılmış ve şimdi ortaya su ve elektrik sorunu çıktığından küçük sanayi sitesine taşınmak isteyen 47 esnaf bekliyor” diye konuştu.
Çavuşoğlu, Sanayi Kooperatifi olduğu için elektrik direklerinin dikilmesi için kooperatif olarak ücreti ödendikten sonra FEDAŞ tarafından enerjinin verileceğini ifade ederken, belediye olarak da kendi imkânlarıyla sanayi bölgesine su getirme yollarını arayacağını söyledi.





BingolOnline/Bingöl Kent Haber
www.bingolspor.net bingölspor
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın