KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bin 670 metre rakımda bulunan üs bölgesini ziyaret ederek jandarma personeli ile bir araya geldi.

Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
23 EKİM 2024 ÇARŞAMBA 14:29
2
1402
0
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde Bin 670 metre rakımda bulunan Şehit Üsteğmen Serkan Gencer Modüler Üs Bölgesi'ni ziyaret etti. Vali Usta, üs bölgesinde görev yapan jandarma personeliyle bir araya gelerek yürütülen güvenlik faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgilendirme aldı. Yapılan sunumlar ve incelemelerin ardından, bölgede alınan güvenlik tedbirleri, yürütülen operasyonlar ve personelin çalışma koşulları hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Usta'ya, Kaymakam Muhammet Güzel, İl Jandarma Komutanı Bilgihan Yeşilyurt ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Vali Usta, “Güvenlik güçlerimizin bu zorlu şartlar altında ülkemizin barış ve güvenliği için gösterdiği gayret, hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakamı Muhammet Güzel ise, “Bölgenin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan siz değerli personelimizin azmi ve kararlılığı, ilçemizin huzuru ve güvenliği açısından hayati bir öneme sahiptir. Sizlerin bu kutsal görevi yerine getirme gayreti, milletimizin güvenliğini teminat altına almaktadır. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Üs bölgesinin ziyaret edilmesi ve yapılan incelemelerin ardından ziyaret programı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Haber: İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın