KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Vali Usta: 'Bingöl'ü turizmde olması gerektiği yere taşıyacağız'

Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Turizm master planını hazırlatıyoruz. Hesarek bölgesinin turizm bölgesi ilanına yönelik kurum görüşlerimizi toplayarak Bakanlığımıza gönderdik. Trekking rotaları belirliyoruz. İnşallah Bingöl'ü turizmde olması gerektiği yere taşıyacağız' dedi.

Vali Usta:
06 KASIM 2023 PAZARTESİ 01:07
3
1318
1
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Usta, İl Müdürü Selahattin Yazar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Turizme yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Usta; “'İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ziyaretimde İl Müdürü Selahattin Yazar ve şube müdürlerimizle kurum faaliyetlerini değerlendirdik. Kütüphanemizi en geç yılsonuna kadar faaliyete geçireceğiz. Turizm master planını hazırlatıyoruz. Hesarek bölgesinin turizm bölgesi ilanına yönelik kurum görüşlerimizi toplayarak Bakanlığımıza gönderdik. Trekking rotaları belirliyoruz. Etnoğrafya ve arkeoloji müzesi ile belediyemiz tarafından Kent müzesi çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Bingöl'ü turizmde olması gerektiği yere taşıyacağız'' dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105215)
06 Kasım 2023 Pazartesi 05:24
Bu valiyle önceki vali arasında dağlar kadar fark var önceki hep resmi günleri kutlayıp demeç vermekten başka bi şey yapmazdı. İyiki geldin hoşgeldin Usta. Filistine Askeri destekte bulunacakmısınız.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın