KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Aralık 2024 Pazar
°C

Vali, apandisiti patlayan kaymakamı ziyaret etti

Bingöl Valisi Ali Mantı, dün gece apandisiti patlayan ve hastaneye kaldırılan Solhan Kaymakam'ı Fatih Okumuş'u ziyaret etti.

Vali, apandisiti patlayan kaymakamı ziyaret etti
28 ARALIK 2017 PERŞEMBE 00:02
2
3671
0
AA aa

Önceki gece karın bölgesindeki rahatsızlığından dolayı Solhan İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaymakam Fatih Okumuş, apandisitinin patlaması üzerine Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan kaymakam Okumuş'un apandisiti başarılı geçen operasyonun ardından alındı.  Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kaymakam Okumuş'u Vali Mantı ve beraberindekiler ziyaret etti.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Vali Mantı, kaymakamın geçirdiği ameliyatın başarılı olduğunu ve kısa sürede sağlığına kavuşacağını söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.12.2024
18:56
Bingöl`de huzur güven uygulaması!
Bingöl'de huzur güven uygulaması!
Bingöl'de yapılan Huzur Güven Uygulamasında 520 şahıs sorgulandı. Yunus Timlerinin çalışmasında ise 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
22.12.2024
18:55
Bingöl`de kaplıcada şifa ararken ayağı kesildi!
Bingöl'de kaplıcada şifa ararken ayağı kesildi!
Havuzda ayağı kesilen kızını kendi imkanlarıyla hastaneye götürdüğünü belirten anne: 'Kızımın ayağı havuzda kesildi, hiçbir yetkili ilgilenmedi' diyerek tepki gösterdi ve sorumlulardan hesap sorulmasını istedi!
22.12.2024
18:54
O bölgeye yaya üstgeçidi yapılacak
O bölgeye yaya üstgeçidi yapılacak
Bingöl Üniversitesi öğrencisi Evin Özel'in karşıdan karşıya geçerken araç çarpması sonucu yaşamını yitirdiği bölgede yaya üst geçidi yapılacağını belirten Bakan Kurum, ihale sürecine en kısa sürede geçileceği belirtti.
22.12.2024
18:48
12 Bingölspor 5 golle yeniden lider!
12 Bingölspor 5 golle yeniden lider!
Şampiyonluk hedefine adım adım yürüyen BAL temsilcimiz 12Bingölspor, deplasmanda konuk olduğu Batman Kayraspor'u 5-0 yenerek 3 puanı kaptı! Puanını 27'ye çıkarak temsilcimiz, averajını da 21'e çıkararak yeniden liderlik koltuğuna oturdu!
22.12.2024
18:47
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları`nda Aslan ile yola devam
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'nda Aslan ile yola devam
AK Parti teşkilatının bir bütün olarak sergilediği dayanışma ve birlik ruhunun önemine vurgu yapan Aslan: 'Hep birlikte, Bingöl'ümüz ve ülkemiz için durmadan çalışacağız' dedi.
22.12.2024
18:46
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de bir araçta yapılan aramada 42,04 gram metamfetamin ele geçirildi. Olaya ilişkin bir kişi tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın