KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Uyuşturucuyla mücadele için harekete geçti

Genç Kaymakamı Arif Gül, uyuşturucu ile mücadelede sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmayacağını belirterek, toplumun tüm fertlerine çağrıda bulundu.

Uyuşturucuyla mücadele için harekete geçti
27 OCAK 2020 PAZARTESİ 16:22
1
4710
0
AA aa

Genç Kaymakamı Arif Gül, ilçede uyuşturucuyu ile mücadele için düğmeye bastı. Bu kapsamda, Genç Kaymakamlığı Toplantı Salonunda bir toplantı yapıldı. Toplantıda; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünce bağımlılıkla mücadele kapsamında ilçede yapılan çalışmalar hakkında hazırladıkları sunumları anlattı, gelinen son durum değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Genç Kaymakamı Arif Gül, gençleri ve toplumu uyuşturucudan korumak için sadece polisiye tedbirler alınmasının yeterli olmayacağını belirterek, “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele, sadece kriminal ve polisiye önlemlerle üstesinden gelinecek bir husus değildir. Konu; aile, okul, toplum, ahlak, din gibi çok değişik alanlarda değerlendirilmesi gereken bir olgudur. Bu toplantılardan maksadımız da bu bağlamda yapabileceklerimizi analiz edip karara bağlamaktır. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte bir dizi önlem ve etkinliklerimiz olacak. Hedefimiz, gayemiz sağlıklı gençler, sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum oluşturabilmektir. Bir taraftan bu illetin pençesine düşmüş çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak ve bunların ailelerine ulaşmak, diğer taraftan ve en önemlisi de gençlerimizi zehirleyenlerle mücadele etmek amacıyla her türlü tedbiri alacağız. Uyuşturucuyla mücadele konusunda güvenlik güçlerimiz ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Ama bağımlılıkla mücadelede ailelerin, öğretmenlerin, yöneticilerin bu konuda bilgilendirilmesi ve el birliği içerisinde hareket edilmesi gerekmektedir. Bireylerin özellikle gençleri madde kullanımı ve bağımlılığından uzak tutmak, bu konu hakkında toplumun genelinde bilinç düzeyini artırmak her toplum ferdinin görevidir” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın