KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2025 Çarşamba
°C

Üniversite için destek istedi

Bingöl Üniversitesi’nde toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelen Rektör Baydaş: “Üniversitemizin daha iyi tanınması ve öğrencilerin üniversitemizi tercih etmeleri konusunda sizlerin de bizlere yardımcı olması gerekir” dedi.

Üniversite için destek istedi
31 MAYIS 2013 CUMA 10:35
0
2264
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Yönetimi ile Bingöl'ün farklı kesimlerinden yaklaşık 50 kişi, Bingöl Üniversitesi'nin ev sahipliğindeKİ kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Bingöl Üniversitesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde iki defa düzenlenen kahvaltılı toplantıların üçüncüsü dün yapıldı.

Bingöl Üniversitesi Merkezi Kafeterya'da yapılan kahvaltıda Bingöl Üniversitesi Yönetimi, Bingöl'ün farklı kesimlerinin temsilcilerini ağırladı.

Toplantıda Bingöl Üniversitesi'nin gelişimi, fiziki ve akademik durumu hakkında bilgi veren Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş: “Üniversitemiz yakın zamanda büyük işlere imza attı. Çok kısa bir süre içerisinde kendi modern kampüsümüzde öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Üniversitemizin daha iyi tanınması ve öğrencilerin üniversitemizi tercih etmeleri konusunda sizlerin de bizlere yardımcı olması gerekir” dedi.

Gelen misafirler Bingöl Üniversitesi'nin fiziki gelişimi, akademik durumu hakkında edindikleri bilgilerden dolayı memnun olduklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirttiler.

Misafirler ile birlikte kahvaltı sonrasında kampüs gezilerek, hatıra fotoğrafı çekildi.

Bingöl Üniversitesi tarafından bu tür toplantıların ilerleyen dönemlerde de yapılacağı ve toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelinmeye devam edileceği belirtildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
vedatkarar (@Misafir_13791)
01 Haziran 2013 Cumartesi 14:41
bir üniversitenin başkanına böyle yanlı ve topluma kategorize teme davranmasını doğrusu yakıştıramadım. Bingöl de 400 yakın stk mevcut. ancak sizler her defasında sınırlı sayıda kısmı bir takım stk ve kanaat önderleriyle bir araya geliyor ve bunu medya ile paylaşıyorsunuz...bu kanat önderlerinde kaç tanesi sizden farklı düşünen kesimlerdendir acaba? doğrusu rektör beyden toplumun tüm kesimlerini, farklı düşünce sahiplerini geniş bir yelpazede bir araya getirmesini, birlikte olmasını tavsiye ederim.
19.03.2025
12:39
Korkutata: ‘Gazze`de yaşananlar savaş değil, soykırımdır`
Korkutata: 'Gazze'de yaşananlar savaş değil, soykırımdır'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'deki saldırılarını 'vahşi bir soykırım' olarak nitelendirdi. Korkutata, İsrail'e destek veren güçleri suç ortağı olarak tanımlarken, uluslararası hukukun hiçe sayıldığını belirtti. 'Gazze halkının yanındayız, bu insanlık suçunu lanetliyoruz' dedi.
19.03.2025
07:40
Bingöl`de 9 Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratı
Bingöl'de 9 Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratı
Bingöl Valisi Usta: 'Bu madalyalar, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlığının bir nişanesidir. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerimizin her zaman yanında olacağız' dedi.
19.03.2025
07:38
Bingöl`de hayırsever iş insanı borç defterlerini sıfırladı
Bingöl'de hayırsever iş insanı borç defterlerini sıfırladı
Önceki yıllarda Bingöl merkez ve Genç İlçesi'nde binlerce Ramazan kolisi dağıtan ve bakkallardaki borç defterlerini satın alan hayırsever iş insanı, bu Ramazan ayında da geleneği bozmadı. Yardımların önemli bir kısmını muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Ateş, yaptıklarıyla büyük taktir topladı.
19.03.2025
07:38
Bingöl`de ‘Çanakkale ve Şehitlik` konulu resim sergisi
Bingöl'de 'Çanakkale ve Şehitlik' konulu resim sergisi
Bingöl Valisi Usta: 'Öğrencilerimizin emek vererek hazırladığı eserler, Çanakkale ruhunu ve vatan uğruna verilen fedakârlıkları en güzel şekilde yansıtıyor.'
19.03.2025
07:37
Bingöl`de aranan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, çeşitli suçlardan araması bulunan 3 şüpheli yakalandı.
19.03.2025
07:36
Ödüller sahiplerini buldu
Ödüller sahiplerini buldu
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen okullar arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın