KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Şubat 2025 Pazar
°C

Ümmetin kurtuluşu için yeni bir milat olacaktır

Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök’ün ev sahipliğinde ‘Tercih Evet’ istişare buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Korkutata, “Milletimizin Evet kararı, hem ülkemizin hem de ümmetin kurtuluşu için yeni bir milat olacaktır” dedi.

Ümmetin kurtuluşu için yeni bir milat olacaktır
03 NİSAN 2017 PAZARTESİ 05:05
0
1980
0
AA aa

Bir dizi görüşme ve istişarelerde bulunmak üzere Bingöl'de bulunan Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Zeki Korkutata, Bingöl'ün Ilıcalar Beldesi'nde Belde Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök'ün ev sahipliğinde ‘Tercih Evet' istişare buluşmaları toplantısına katıldı. Toplantıya; Ilıcalar (Hamamlar) Beldesi Sekeran bölge sakinleri, Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Evet çıkması halinde Türkiye'yi daha aydınlık bir geleceğin beklediğini belirten Korkutata, “Ülkemizin bekası, varlık yokluk mücadelesinde çok önemli aşamalardan birisi. 60 yıldan bu tarafa darbe süreçleriyle milli iradenin ayaklarına vurdukları vesayet prangasının son halkasının kırılma mücadelesi. Ya prangalarımızdan kurtulup ümmetin dualarıyla doludizgin geleceğimize yürüyeceğiz, ya da vahşet medeniyetinin sömürgesi altında sözüm ona ‘terbiye edilmeye ve sömürülmeye' devam edeceğiz. Bu önemli referandum sürecinde ülke olarak neyin kararını vereceğimizi çok iyi anlamak ve anlatmak zorundayız. Kişisel meselelerimizi bir kenara bırakıp, özelde ülkemizin, genelde ise bütün ümmetin geleceği için çaba harcamak durumundayız. Tercihimizin ne olacağını, düşman oklarının yönü yeterince belirliyor, kanaatindeyim. Hakkımızda hangi tercihin hayırlı, hangisinin hayırsız olduğunu daha net görüyoruz. İnanıyorum ki milletimizin kararı, hem ülkemizin hem de ümmetin kurtuluşu için yeni bir milat olacaktır” diye konuştu.

Haftasonu Sancak beldesinde tertiplenen ‘Tercih Evet' etkinliğine de katılan Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Korkutata, ayrıca Bingöl merkezde bulunan Evet Platformu Seçim Koordinasyon Merkezi, Sağlık Sen Şube Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Korkutata ziyaretlerinin ardından Ankara'ya döndü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.02.2025
18:12
Seçmeli dersiniz Zazaca olsun
Seçmeli dersiniz Zazaca olsun
Seçmeli ders süreci 2025-2026 eğitim öğretim yılı için 17 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek. Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Dr. İbrahim Dağılma; 'Bir okulda Zazaca dersinin verilebilmesi için en az 10 öğrencinin veya bir öğretmen ataması için bir okulda veya ilgili mücavir alanda 6 (altı) şubenin dersi seçmesi yeterlidir' dedi.
07.02.2025
19:32
Hesarek`e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Hesarek'e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Bingöl'de Üniversite Termal Tesisinin ardından bir kapatma kararı da Hesarek Kayak Merkezi için verildi. Türkiye'deki birçok tesis için verilen karardan etkilenen Hesarek'te yatılı konaklama ile teleferik ve telesiyej sistemi kapatıldı. Kafeterya ve acemi pisti açık olacak.
07.02.2025
18:11
Bingöl`de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeni ile 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
07.02.2025
14:17
Bingöl`de ‘İŞKUR Gençlik Programı` sözleşmesi imzalandı
Bingöl'de 'İŞKUR Gençlik Programı' sözleşmesi imzalandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), devlet üniversiteleriyle birlikte öğrencilerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve aynı zamanda öğrencilere bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplin kazandırmak amacıyla İŞKUR Gençlik Programı'nı başlattı. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.
07.02.2025
13:59
Termal Tesis Konusu ‘Bürokratik Krize` mi dönüştürülüyor?
Termal Tesis Konusu 'Bürokratik Krize' mi dönüştürülüyor?
Hijyen noktasında eleştirilerin odağındaki Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi'nin 15 gün süreyle kapatılması bürokratik krizi tetikledi. Üniversite kanadı bunu 'Rektörü yıpratma' olarak yansıtırken, kamuoyu ise kapatma kararı nedeniyle Valiyi takdir ve tebrik ediyor. Yorumlar ise karşılıklı suçlama ve savunma odaklı sürüyor! İşin aslı ne? Kim ne yapmak istiyor?
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın