KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Ulukan'dan seçim açıklaması

HAS Parti Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, &';Bu süre içerisinde memnun olduğumuz taraf şu oldu: &';Allah'a çok şükür, ilimizde önemli derecede bir vukuat olmadan bu seçim sürecini bitiriyoruz” dedi.

Ulukan`dan seçim açıklaması
10 HAZİRAN 2011 CUMA 23:57
0
2077
0
AA aa

 

HAS Parti Bingöl İl Başkanı Ulukan, yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecini başından beri takip ettiklerini ifade etti.
 
“Bu süre içerisinde memnun olduğumuz taraf şu oldu: “Allah'a çok şükür, ilimizde önemli derecede bir vukuat olmadan bu seçim sürecini bitiriyoruz” diyen Ulukan, “Bu seçim süresince yapılan mitingler maalesef halkımızı aldatmaktan başka bir durum yaratmadı. İktidar partisi ve diğer muhalefet partilerinin yaptığı mitinglerde çevre illerden getirdikleri insanlardan dolayı Bingöl halkının kime oy vereceğine dair bir karar krizi oluşturulmak istendi. Biz HAS Parti camiası olarak, Bingöl halkının bu kutuplaşmanın yarattığı krize en iyi cevabı pazar günü sandıklarda vereceğine inanıyoruz. 27 Nisan 2007 muhtırasından sonra halk muhtıraya cevaben AKP hükümetinin gücüne güç katıp yüzde 47 gibi rekor bir destek verdi. Halkın vermiş olduğu bu destek ile AKP sivil bir anayasa yapabilecek çoğunluğa ulaşmışken 4 yılda sadece kendi işine gelen yasaları düzenledi. Ve işin en üzücü tarafı da Başbakan 2 gün önce 27 Nisan'ı muhtıra olarak görmeme gafı yaptı. Ekonomik olarak halkı sefalete sürükleyen AKP hükümetinin bu seçimdeki tek malzemesi sivil anayasa değişikliği kaldı. Şimdi ne diyorlar? “istikrar için, yeni anayasa için bir kez daha güç verin.” diyorlar. Oysa biz HAS Parti olarak tek başımıza 500 milletvekili çıkarsak bile anayasayı biz değil halkın seçtiği kanaat önderleri vasıtasıyla geçici bir anayasa meclisi içerisinde yapma taraftarıyız. Hükümetlerin anayasasına karşıyız. Anayasalar halkla yapılır. Bunlar bu halkı saf, hiçbir şeyden anlamaz ne desek evet diyecek zannediyorlar. Ama bu halk bunlara gereken cevabı kuşkusuz en iyi şekilde verecektir. Tüm halkımızın pazar günü sandığa gitmesi gerektiğine inanıyor ve kendini iktidar kılmasını temenni ediyorum. Şimdiden bu seçimin memleketimize, Türkiye ve tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın