KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2025 Cumartesi
°C

Ülkenin istikrarı hedef alınmıştır

MUSİAD Bingöl Şubesi’ne yaptıkları ziyarette çözüm sürecinin engellenmesi ve ülkenin kaosa sürüklenmesi çabasının net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan AK Partili Milletvekilleri Koçakelçi ve Fehmioğlu, toplumun tüm kesimlerinin sağduyu ekseninde bütünleşmesi çağrısında bulundular. Milletvekilleri, yapılan saldırıların ülkenin istikrarını hedef aldığının da altını çizdiler.

Ülkenin istikrarı hedef alınmıştır
22 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA 22:56
0
1835
0
AA aa

 Meclis'in tatile girmesinin ardından Bingöl genelinde başlattıkları ziyaretlere yatırımcı kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle devam eden AK Parti Bingöl Milletvekilleri Şebnem Koçakelçi ve Enver Fehmioğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven ve teşkilat başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şubesi'ni ziyaret ettiler.

MUSİAD Şube Başkanı Ali Akbana ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti heyeti, MUSİAD'ın Bingöl'deki faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Ziyarette, Bingöl'ün sorunları ve gündeme dair değerlendirmelerde paylaşıldı.

Tamamlanmayı bekleyen Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası, muğlaklığını koruyan SÜTAŞ yatırımı, Çapakçur Köprüsü ve diğer kamusal eksikliklerin dile getirilip çözüm önerilerinin paylaşıldığı ziyarette “Tüm konulardaki problemleri not aldık. İmkânlar ölçüsünde birçoğuyla ilgili yetkili makamlarla görüştük. İnşallah yakın zamanda çözüm yolundaki çabalarımızı kamuoyuyla paylaşacağız” görüşünü paylaşan Milletvekilleri Koçakelçi ve Fehmioğlu, koalisyon görüşmelerinin netleşmesi ve Meclis tatilinin sona ermesiyle birlikte daha etkin bir çalışma trafiği içerisinde olacaklarını söylediler.

MÜSİAD'ın önemli bir kuruluş olduğunu, proje ve telkinlerini dikkate aldıklarını belirten milletvekilleri, sivil toplum örgütleriyle istişarelerinin daha sıkı olacağını, halkın beklentilerinin karşılanması noktasında daha yoğun bir çaba içerisinde bulunacaklarını ifade ettiler.

“HALK, OY VERDİĞİ PARTİLERİ SORGULAMALI”

Yatırım konusunda önemli adımlar atılmasına rağmen bir iki husus üzerinden ciddi eleştirilerin hedefinde kaldıklarını anlatan Milletvekilleri Koçakelçi ve Fehmioğlu; “Ciddi algı operasyonları yapılarak doğrularımızı ve yapılanları yanlış göstermek suretiyle partime ve şahsımıza dönük eleştiriler yapıldı. AK Parti'nin Bingöl'de hiçbir şey yapmadığı öne sürülerek toplum yanlış yönlendirildi. Oysa Bingöl tarihi boyunca en önemli hizmetleri AK Parti iktidarı döneminde aldı. Eksilikler elbette vardır. Ama hiçbir şey yapılmadığını söylemek inkârcılıktır. ‘Her yere yapılan hizmetlerdir' diyerek bunu basitleştirme çabasında olanlar var. Yapılanları hiçe sayıp eksiklikleri dağ gibi göstererek yürütülen siyasetin memleketimize faydası olmaz! Genellikle AK Parti'yi eleştirip sorguluyorlar. Halkın oy verdiği partiyi sorgulamasını önemsiyoruz tabi ki. Ama diğer partiler de oy aldı, milletvekili çıkardı. Neden kimse diğer parti milletvekillerinden talepte bulunmuyor? Neden onlardan da hizmet istemiyor. Muhalefet olunabilir ama çözüme katkı sunabilirler, daha fazla hizmet alınmasına vesile olabilirler. ‘Hizmet iktidardan istenir' diyenler de olabilir. O zaman sormak lazım, bu milletvekilleri neden seçiliyor? Sadece bizim yaptıklarımıza muhalefet için mi varlar? Sorgulama yapılacaksa şayet, tüm siyasi parti ve seçilmişler için yapılmalıdır diye düşünüyoruz. O zaman daha sağlıklı bir sonuca ulaşmamız mümkün olur”

“KAN VE GÖZYAŞININ DEVAMI İSTENİYOR”

Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısının, Adıyaman'da bir askerin, Şanlıurfa'da da iki polisin şehit edilmesinin amaç ve hedefinin kamuoyu tarafından iyi sorgulanması gerektiğini kaydeden Koçakelçi ve Fehmioğlu, bu saldırıların amacını “ülkenin istikrarına zarar vermek, kan ve gözyaşının devam etmesini sağlamak” olarak özetlediler.

‘Toplumun, yaşananların muhasebesini yapması ve sağduyunun devamlılığı için tüm kesimlerin hoşgörü ekseninde bütünleşmesi' çağrısında bulunan Koçakelçi ve Fehmioğlu; “Türkiye ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa, sorunlarını çözmeye başlasa uluslararası güçlerin de devreye girmesiyle kan akıyor, kaos ortamı yaratılıyor. Çözüm Süreci'nin ne pahasına olursa olsun devam etmesi gerekirken son yaşanan çatışmalar halkın umutlarını kırmış, gelecekle ilgili endişeye kapılmasına sebep olmuştur. İnsanımız huzur istiyor, güvenli bir ortam istiyor. Ama birileri bundan rahatsızlık duyuyor. Ne acıdır ki, muhalefet partileri de ülke bütünlüğü noktasında birliktelik göstermek yerine uluslararası güçlerin değirmenine su taşıma çabasında. Halkımızın artık bu gerçekleri daha net gördüğü, oy verdiği partileri sorgulamaya başladığına inanıyoruz” diye konuştular.

Ziyaret, seçim sonuçları ve parti teşkilat çalışmalarına dair değerlendirme ve aktarılan görüşlerin ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2025
19:58
Bingöl`de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK`e sunuldu
Bingöl'de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK'e sunuldu
Bingöl'de Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması yönünde önemli adımlar atıldığını belirten BİNSİDAP dönem sözcüsü Değişman; 'Yaşanan olumlu gelişmeleri memnuniyetle takip ediyoruz' dedi.
28.02.2025
19:31
Bingöl`de ‘Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu` konferansı
Bingöl'de 'Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu' konferansı
Yabancı dilin önemine dikkat çekilen konferansta, kariyer planlamasında önemli tavsiyeler paylaşıldı: 'Okumadan, çalışmadan, azim ve kararlılık göstermeden, sadece dua ederek başarıya ulaşamazsınız.' Konferansta, özel güvenlik personel alımlarında yakın gelecekte yaşanacak değişimin de sinyalleri aktarıldı.
28.02.2025
17:14
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Pazar günü Şırnak Petrolspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor'un taraftarına getirilen tribün yasağı, Bingöl Valiliği, milletvekilleri, kamu kurumları ve iki kulüp yönetiminin girişimiyle kaldırıldı.
28.02.2025
16:52
Havale ve EFT`de sistem değişiyor!
Havale ve EFT'de sistem değişiyor!
BDDK, dijital dolandırıcılığı önlemek için havale ve EFT işlemlerinde 'çift aşamalı doğrulama' sistemini devreye alıyor. 1 Mart itibarıyla bazı bankalarda başlayacak olan uygulama, SMS onayıyla ek güvenlik sağlayacak ve tüm bankalar için zorunlu hale gelecek.
28.02.2025
15:49
Bingöl`de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de semt pazarında yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili 5 şüpheliyi yakalayan polis ekipleri, ele geçirilen ziynet eşyaları ve parayı sahibine teslim etti.
28.02.2025
15:44
Karlıovalı Şair Eroğlu`nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıovalı Şair Eroğlu'nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıova ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki genç Şair Osman Eroğlu, bugüne kadar kaleme aldığı şiirlerini 'Çınaraltı Yağmurları' adıyla kitaplaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın