KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Ucuz mobilyaya hücum

Gaziantep'te koltuk takımını üreten ‘Selim Mobilya' adındaki bir işletme, Bingöl'e getirdikleri koltuk takımlarını 300 YTL'ye satınca 2 kamyon dolusu malzemeyi 2 gün içinde tüketti.

Ucuz mobilyaya hücum
12 TEMMUZ 2008 CUMARTESİ 10:59
0
1258
0
AA aa
Daha önceden de ilimize aynı şekilde koltuk takımlarını getirip sattıklarını belirten Ali Borazan adlı satıcı, 4 parçadan oluşan koltuk takımlarını 250 ile 300 YTL arasında değişen fiyatı ile satışa sunduklarını söyledi. Aynı satış yöntemini tüm Türkiye genelinde yaptıklarını vurgulayan Borazan, vatandaşların büyük bir rağbet gösterdiklerini ve bu ilgiden memnuniyet duyduklarını vurguladı. “İmalathaneden Halka” sloganıyla üretim yaparak satış yaptıklarını belirten Borazan : “Kendi tesislerimizde ürettiğimiz mallarımıza fazla kar amacı düşünmeden  sürümden kazanmaya çalışıyoruz. Ürettiğimiz mallarımızı 3 kamyonla Türkiye pazarına servis ediyoruz. Bir aracımız Konya bölgesine bir aracın İstanbul'la bir aracında doğu bölgesine ürün taşıyor. Bingöl'e üçündü defadır geliyoruz” dedi. Ürünlerine olan talebe göre Bingöl, Tunceli, Van, Muş, Bitlis gibi illere sık sık gittiklerini söyleyen Borazan; “tüm üretimimiz ve satışımız yasal çerçevede gerçekleştiriyoruz. Genellikle vatandaştan olumlu tepki alıyoruz. Bizim tek sıkıntımız mağazalardan kaynaklanıyor. Ucuz ürün sattığımız için gittiğimiz her ilde şikayet ediliyoruz. Sonra zabıta veya polis ekipleri gelip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra işimize devam ediyoruz. Bizim piyasaya ucuz ürün sürmemiz tabi ki mağazaların işlerini olumsuz etkiliyor. Biz halkın bütçesini hesaba katarak çalışma yürütüyoruz” dedi.

2 gün içinde Bingöl'de 30 takım koltuk takımı sattıklarını vurgulayan Borazan,  “İmalattan Halka” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek : “Kendi atölyemizde 40 kişi çalışıyor. Üretim halkın cebine uygun olursa, üreticilerde kendilerini finanse eder. Bu gün bir kanepe örtüsü 100 YTL den dikiliyor, biz koltuk takımının tümünü 250 YTL den başlayan fiyatlara mal ediyoruz. Bu hizmet açısından ciddi bir adımdır. Eğer her sektör buna yönelik hareket ederse, ekonomide ciddi derecede düzelmiş olur. Halkın alım gücüde yükselmiş olur. Bu konuda hükümet üzerine düşeni yapmalı, yerli üreticileri desteklemeli. Böylelikle Türkiyemizi istenilen seviyeye ulaştırabiliriz” şeklinde konuştu.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.02.2025
22:43
Bingöl`ün Genç İlçesi`nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç ilçesinde şap hastalığı nedeniyle 21 gün süreyle karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. İlçedeki veteriner hekim kontrolündeki kesimler hariç tüm hayvan hareketlerinin ikinci bir emre kadar durdurulduğu belirtildi.
03.02.2025
22:42
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
03.02.2025
22:41
Bingöl`de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de ekipler tarafından gübre bayileri ve üreticileri denetlendi.
03.02.2025
22:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık sistemindeki yeni uygulamayla aile hekimlerinin de randevu sistemine alındığını belirtti.
03.02.2025
22:38
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na iki ayrı önerge veren Bingöl Milletvekili Hülakü; 'Bingöl'ün kuzey ilçeleri, yıllardır merkezi yönetim tarafından ihmal edilmekte, hizmet götürme yükümlülüğü göz ardı edilmektedir' dedi.
03.02.2025
01:44
Bingöl`de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada kurallara uymayan 158 araç veya sürücüye ceza kesildi. Sürücülerin en çok ceza yediği ihlaller ise şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın