Toplum Yararına Programı kapsamında 3 Nisan 2017 tarihinde başlayan iş-kur çalışanlarının, 6 ay olan çalışma sürelerinin 9 aya çıkarıldığı duyuruldu.
Bingöl İŞ-KUR Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, İl/İlçe/Belde Belediye Başkanlıkları, İl Özel İdaresi, Orman İşletme Müdürlükleri ve İl Müftülüğü işbirliğinde bitiş tarihi 29 Eylül 2017 olan ve 6 ay olarak düzenlenen toplum yararına programlar 3 ay daha uzatıldığı belirtildi.
İŞ-KUR'dan yapılan açıklamada; “Programların uzatılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu'na, Bingöl Valisi Ali Mantı'ya, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'e ve İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'ya teşekkür ederiz” denildi.