KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2025 Perşembe
°C

Typ'ler 3 ay uzatıldı!

Bingöl iş-kur müdürlüğü, toplum yararına programların (typ) 3 daha uzatıldığını duyurdu.

Typ`ler 3 ay uzatıldı!
05 EKİM 2017 PERŞEMBE 01:40
0
2085
0
AA aa

Toplum Yararına Programı kapsamında 3 Nisan 2017 tarihinde başlayan iş-kur çalışanlarının,  6 ay olan çalışma sürelerinin 9 aya çıkarıldığı duyuruldu.

Bingöl İŞ-KUR Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, İl/İlçe/Belde Belediye Başkanlıkları, İl Özel İdaresi, Orman İşletme Müdürlükleri ve İl Müftülüğü işbirliğinde bitiş tarihi 29 Eylül 2017 olan ve 6 ay olarak düzenlenen toplum yararına programlar 3 ay daha uzatıldığı belirtildi.

İŞ-KUR'dan yapılan açıklamada; “Programların uzatılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu'na, Bingöl Valisi Ali Mantı'ya, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'e ve İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'ya teşekkür ederiz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2025
16:33
Keskin:
Keskin: 'Bir an önce harekete geçilmelidir'
6 Şubat depremlerinin 2. yılına dair açıklamada bulunan Bingöl İMO Temsilcisi Keskin'den olası yeni depremler için çağrı; 'Türkiye sıradaki afeti çaresizce beklemektedir! Sorumlular bir an önce harekete geçmelidir!'
06.02.2025
15:06
Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı
Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı
Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi, Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'nın ziyareti sırasındaki incelemesi sonrası denetim yapıp numune alan Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce 15 gün süreyle kapatıldı.
05.02.2025
21:08
Bingöl`de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de ev ve işyerinde 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
05.02.2025
20:27
Şivan Serhed`den Bingölspor marşı
Şivan Serhed'den Bingölspor marşı
Bingöl'de Ses Sanatçısı Şivan Serhed, BAL temsilcimiz ve grup lideri 12Bingölspor için yazıp seslendirdiği marşı takıma ve taraftara armağan etti.
05.02.2025
19:23
Hemşehrimiz Kurtaran`a yeni görev
Hemşehrimiz Kurtaran'a yeni görev
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Bingöllü hemşehrimiz Mahmut Kurtaran, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
05.02.2025
14:35
Bingöl`de aranan 8 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 8 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, aranan 8 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın