KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2024 Perşembe
°C

Türkiye değişiyor, değişime de açıktır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Medya Başkanı Bayram Keskin, &';Türkiye değişiyor, değişime de açıktır” dedi.

Türkiye değişiyor, değişime de açıktır
16 MART 2011 ÇARŞAMBA 09:35
0
1913
1
AA aa

AK Parti Bingöl Medya Başkanı Keskin, yaptığı yazılı açıklamada; Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olma kararlılığı tesadüf olmadığını söyleyerek, “Hükümetimiz tarafından yapılan stratejik çalışmalar ve uzun vadeli programlar bu yolda kararlı ve azimli bir şekilde yürümeyi aslında stratejik liderlik ve ekip çalışması ile sahip olunan derin bir kombinasyonun sonucudur” dedi.

“Demokrasi değil, illeri demokrasiyi hedef edindik”
“Demokrasi değil, illeri demokrasiyi hedef edindik” diyen Keskin, “Partimiz, siyasette boş olan kolonları doldurdu, siyasette boşluk bırakırsanız bazı kurumlar o boşluğu doldurur. Yakın tarihi bilenler Türkiye'de çoğu zaman o boşluklar başkaları tarafından doldurulmuştur. Bunların en bariz örneklerinden, 1950–1980 yılları arasında üç kez kesintiye uğrayan demokrasimiz, 1983'ten sonra Türkiye'nin dünya ile irtibatının yoğunlaşmasının da etkisiyle yeniden güçlenme eğilimine girmiş ve 2002'den sonra yapılan bütün girişimler boşa çıkmış ve artık birçok kurum bu tip hayal ürünü düşlerinden vazgeçmiştir” diye konuştu.

“Doğu ve Güneydoğu sorununa doğru teşhis koyup, yerinde müdahale ettik”
Doğu ve Güneydoğu sorununa doğru teşhis koyup, yerinde müdahale ettiklerini söyleyen Keskin, “Huzur ve refah argümanlarının yanında bölgenin reel ekonomisinde de önemli gelişmeler sağlandı. GAP, DAP, Harran Ovası gibi makro ölçekli projelere de ağırlık verilerek ekonomimizin lokomotifi olan ve gelecek vaat eden bu tip rotatif çalışmaların önemli bir yere sahip olduklarını halkımız yakinen bilmektedir. Özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesi ve her türlü kredilerle sübvanse edilmesi bile kendi başına bir formel iyi yaşam tanımları üzerine yükselen argümanlara bir model olmuştur. Hemen her hafta bölge illerinde toplu açılış törenlerinin yapılması da buna en bariz örneklerdendir” ifadelerini kullandı. 

“Özel Sektörü önemsiyoruz”
Özel sektörü önemsediklerini ifade eden Keskin, şunları kaydetti: “Biz, kısmi olarak değil, toptan ve bütüncül bir ekonomi modeli üzerinde durarak, kaldıraç özelliği olan bir özel sektör modelini geliştiriyoruz. Özellikle çağrı merkezinin açılmasıyla birlikte birkaç özel sektör girişimcisin de yatırım yapmaya yakında başlayacakları bir ortamda özel sektörü daha da cazip hale getireceğimize inanmaktayız. Havaalanının faaliyete geçmesi ile şehre geliş ve gidişlerde bile farklı bir yolcu profili ile karşılaşacağımızı ve bir kavşak konumunda olan Bingöl, artık daha yaşanabilir, huzurlu, istikrarlı ve güven ortamına kavuşacaktır.”

“Huzur ve güven ortamı ekonomiyi etkiler”
Huzur ve güven ortamının ekonomiyi etkilediğini vurgulayan Keskin, “Dikkat edilirse, özellikle Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi ile başlayan süreçte huzur ortamında önemli bir ivme kazanılmış ve bölge halkı artık yarınlara daha da umutla bakar olmuştur. Huzurun ve güvenin olmadığı bir ortamda bırakın yatırım yapmayı, orada insanları para ile tutmayı bile başaramazsınız. Uzun yıllar karanlık odakların, bölge üzerinde oynadığı çirkef olayların bu saatten sonra da oynanması artık çok zor gibi görünmekte ve halkımızın sağduyulu anlayışı bu oyunların sona erdirmesinde önemli bir rol üstlenmiştir” diye ifade etti.

“2023'e az bir süre kaldı”
Keskin, “Türkiye 2023'te dünyada ilk 10 büyük ekonomi arasında yer alacağından bizim işimiz, model ülke olma yolunda uluslar arası arenada bir stratejik liderlik vasfı ile yol göstermek, ülkemizin huzur ve refahından rahatsızlık duyup da bu ortamı manipüle edenlere fırsat vermemek için çok ciddi ve sağlam adımlarla yürümemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Türkiye değişiyor, değişime de açıktır. Değişime ayak uydurmak, yabancılık çekmemek ve buna alışkın olmak için çok çalışmak gerekir. Bizim ekibimiz çalışıyor, biz çalışıyoruz. Çünkü 2023'e az bir süre kaldı” şeklinde konuştu.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ali er (@Misafir_2648)
16 Mart 2011 Çarşamba 14:19
ZAZALARIN BİR ATASÖZÜ VARDIR: HİÇ KİMSE EVDEKİ YORGAN VE DÖŞEK'İ SATMAKLA ZENGİN OLAMAZ.( ÇO PE DEŞOK LEHEF KEYİ RETIŞ ZENGİ NIBON) 1923 YILINDAN İTİBAREN DEVLETİN EDİNDİĞİ DEĞERLİ VARLIKLARIN HEPSİNİ SATTINIZ. ELLİ YILLIĞINA VERDİNİZ, ÜLKENİN ELLİ YILINI İPOTEK ALTINA ALIP YEDİNİZ İYİ DİYORSUNUZ. İYİ OLAN ŞEY VARLIK ÜSTÜNE VARLIK KATMAKTIR. ELDEKİNİ SATIP YEMEK DEĞİL.
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın