KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Türkeş için Mevlid okutulacak

MHP Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, Merhum Genel Başkanları Alpaslan Türkeş'in ölüm 21. Yıl dönümü münasebeti ile Mevlid-i Şerif okutacağını bildirdi.

Türkeş için Mevlid okutulacak
03 NİSAN 2018 SALI 21:16
1
1936
1
AA aa

4 Nisan 1997'de yaşamını yitiren Milliyetçi Hareket Partisi merhum lideri Alpaslan Türkeş'in vefatının sene-i devriyesinde anılacak.
Bu kapsamda Mevlid okutulacağını bildiren MHP Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, tüm halkı İkindi namazını müteakip Bingöl merkez Hacılar Camii'nde Mevlid programına davet etti.
Alpaslan Türkeş'in, Cumhuriyet tarihinin büyük siyasi liderlerinden olduğunu belirten Varol; “Zorluklarla dolu yaşımını milletine adayan Alpaslan Türkeş'in ölümü ülkemizde ve Türk Dünyasında büyük üzüntü yaratmıştı. Vefatından yıllar geçmesine rağmen Alpaslan Türkeş, Türk Milliyetçiliğinin gönlünde hala ‘başbuğ' diye anılıyor ve yetiştirdiği kadrolar, bina ettiği kurumlar merhum liderlerini rahmetle ve hürmetle anmaya ve onun çizdiği ülkülerin yolunda yürümeye devam ediyorlar.
Vefatının seneyi devriyesinde, her yıl olduğu gibi ülkemizde ve Türk Dünyasında anma programları düzenlenecek. 04 Nisan 2018 Çarşamba günü Bingöl Merkez Hacılar Camii'nde ikindi namazına müteakiben düzenleyeceğimiz Mevlüd programına Milliyetçi Ülkücü teşkilatları ve kadirşinas Bingöllü hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24431)
04 Nisan 2018 Çarşamba 20:17
CENNET MEKAN 'BAŞBUĞ, BAHÇELİ BİZİ PERİŞAN EYLEDİ..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın