KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Tümer metin son sözü söyledi

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Tümer Metin, Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir takımda futbol oynamayacağını söyledi. Yıldız futbolcu, askerlik probleminin çözülmesi halinde boş mukaveleye imza atmaya bile hazır.

Tümer metin son sözü söyledi
29 MAYIS 2006 PAZARTESİ 14:12
0
2106
0
AA aa

Yıldız futbolcu, kendisinin sadece askerlik problemi bulunduğunu ifade ederek, "Eğer yaş haddi 35 olarak değiştirilirse o zaman ben Beşiktaş için boş mukaveleye bile imza atmaya hazırım. Yurtdışına gitmezsem Beşiktaş'tan başka bir takımın formasını giymeyeceğimi söylemiştim. Bunun yine böyle bilinmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

‘Beşiktaşlı Tümer' olarak kalmak ve bilinmek istediğini ifade eden başarılı oyuncu, hakkında yapılan spekülasyonlara da aldırış etmediğini belirtti. Yurtdışından teklifler geldiğini kaydeden Tümer şunları söyledi: "Eğer şu anda askerlikle ilgili yasa değişmezse benim Türkiye'de oynamam söz konusu değil, o zaman yüzde yüz yurtdışına çıkacağım. İngiltere olabilir. Hollanda'nın Ajax takımından da teklif var. Şimdilik bunları değerlendiriyoruz. Türkiye'de ise sadece Beşiktaş formasını giyerim. Yönetimle bu konuyu konuştuk. Prensip olarak da anlaştık."

Siyah-Beyazlı kulübün 2. başkanı Murat Aksu da Tümer'in Beşiktaş dışında bir takımda oynamayacağını ifade ederek, "Tümer'in askerlikle ilgili sorunu var. Sanmıyorum ki Beşiktaş'tan başka takımda oynasın. Zaten ilerleyen günlerde tavrını ortaya koyacaktır. İyi bir futbolcu olması nedeniyle de her takımdan doğal olarak teklif alabilir. Hep beraber onun nasıl bir Beşiktaşlı olduğunu göreceğiz." dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de Tümer ile ilgili bir sorunlarının bulunmadığını vurgulayarak “Kendisinin istediği zaman gitme hakkı var. Askerlik yaşının yukarı çekilmesi halinde yönetimimiz durumunu değerlendirir. Tümer, bir anda göz ardı edilebilecek bir oyuncu değil.” ifadelerini kullandı.

Zaman
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın