KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 PerÅŸembe
°C

TSO üyelerine yapılandırma çağrısı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, SGK İl Müdürü Muzaffer Çakar'ın ziyaretinden sonra Oda'ya kayıtlı üyelerinin SGK borçlarının yapılandırmaları hususunda çağrıda bulundu.

TSO üyelerine yapılandırma çağrısı
12 TEMMUZ 2018 PERÅžEMBE 21:50
1
2062
0
AA aa

BİNTSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mahmut Ayas'ı ziyaret eden SGK İl Müdürü Muzaffer Çakar, ziyaret kapsamında Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüÄŸe giren 7143 sayılı “Vergi ve DiÄŸer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına İliÅŸkin Kanun” ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Ziyarette, 7143 sayılı Vergi ve DiÄŸer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu hakkında bilgiler veren Çakar, “Kanunun getirdiÄŸi imkânlardan yararlanmak isteyen borçlu iÅŸverenlerin, kapsama giren Kurum alacaklarını yapılandırabilmeleri için 31 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar ilgili üniteye/birime baÅŸvuruda bulunmaları gerekiyor. Åžimdiye kadar borçları yapılandırılmayan tüm vatandaÅŸlarımızı, 31 Temmuz'a kadar SGK İl MüdürlüÄŸümüz ile Sosyal Güvenlik Merkez müdürlüklerine davet ediyoruz" dedi.

Ayrıca iÅŸverenlere yönelik 7103 Sayılı Kanunda ve diÄŸer bazı kanunlarla yürürlüÄŸe giren “Artı İstihdam”, “Bir Senden, Bir Benden”, “Genç GiriÅŸimcilere Yatırım DesteÄŸi”, Engelli DesteÄŸi” vb. teÅŸvikler hakkında geniÅŸ bilgiler verdi.

Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden Ayas, “Bu tür üyelerimizi ilgilendirecek bilgilerin bizlerle paylaşılması son derece önem arz etmektedir. Bize gelen bilgileri bizlerde üyelerimize SMS, Sosyal Medya ve e-mail ortamıyla aktarmaktayız. Böylelikle üyelerimiz haberdar olup faydalanabileceklerdir. Bu kapsamda SGK borcu olan üyelerimiz borçlarını yapılandırmak isterse en geç 31 Temmuz'a kadar SGK il müdürlüÄŸüne gitmeleri gerekmektedir. Odamızı ziyaret eden SGK İl Müdürümüze teÅŸekkür ederim” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın