KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, çalışmalarını sergiledi

Bingöl'de Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, kurs hocalarının destekleriyle hazırladıkları çalışmalarını sergiledi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, çalışmalarını sergiledi
22 HAZİRAN 2022 ÇARŞAMBA 14:20
18
1413
2
AA aa

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, “Damgalamayla Mücadele” çerçevesinde danışanlarının hazırladıkları çalışmalar için sergi açtı. Bingöl Devlet Hastanesi zemin katında açılan sergide tablo ve çeşitli el emekleri ürünler sergilendi.

Farkındalık oluşturmak adına bu sergiyi açtıklarını dile getiren Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü, "Bunlar Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlarımızın çalışmalarıdır. Arkadaşların bu çalışmalarına ev sahipliği yapıyoruz. Hem bir farkındalık oluşması adına hem de moral ve motivasyonla bu işe sarılmalarını sağlıyoruz. Bu çalışmalar, danışanlarımızın topluma kazandırılmasında, toplumla iç içe olmalarına önemli bir katkı sağlamaktadır. Biz de bu işin bir parçası olduğumuz için seviniyoruz" dedi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Altın Katfağ ise "Bugün burada toplumu bilinçlendirmek amaçlı Halk Eğitimi Merkezinin usta öğreticilerinin yardımıyla danışanlarımızın hazırlamış olduğu ürünleri sergiliyoruz. Halkın desteği de yüksek. Bu çalışmalar danışanlarımızın sosyabilitesini arttırıyor. Danışanlarımızın yeni karşılaştığı durumlarla birlikte, kaybettikleri yetilerini yeniden kazanmalarını, sosyal olarak kendilerini daha iyi hissetmelerini, toplum içine girmelerini ve kendilerine olan öz güvenlerinin artmasını sağlıyor” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93580)
24 Haziran 2022 Cuma 11:02
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH DEĞERLİ HOCAM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93558)
23 Haziran 2022 Perşembe 09:00
Sn. Uzm. Dr. Ramazan GENGÖRÜ ve Sn. Hem. Altın KATFAĞ Başarılar Dilerim...Güzel Bir Uygulama...
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın