KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, çalışmalarını sergiledi

Bingöl'de Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, kurs hocalarının destekleriyle hazırladıkları çalışmalarını sergiledi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, çalışmalarını sergiledi
22 HAZİRAN 2022 ÇARŞAMBA 14:20
18
1684
2
AA aa

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, “Damgalamayla Mücadele” çerçevesinde danışanlarının hazırladıkları çalışmalar için sergi açtı. Bingöl Devlet Hastanesi zemin katında açılan sergide tablo ve çeşitli el emekleri ürünler sergilendi.

Farkındalık oluşturmak adına bu sergiyi açtıklarını dile getiren Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü, "Bunlar Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlarımızın çalışmalarıdır. Arkadaşların bu çalışmalarına ev sahipliği yapıyoruz. Hem bir farkındalık oluşması adına hem de moral ve motivasyonla bu işe sarılmalarını sağlıyoruz. Bu çalışmalar, danışanlarımızın topluma kazandırılmasında, toplumla iç içe olmalarına önemli bir katkı sağlamaktadır. Biz de bu işin bir parçası olduğumuz için seviniyoruz" dedi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Altın Katfağ ise "Bugün burada toplumu bilinçlendirmek amaçlı Halk Eğitimi Merkezinin usta öğreticilerinin yardımıyla danışanlarımızın hazırlamış olduğu ürünleri sergiliyoruz. Halkın desteği de yüksek. Bu çalışmalar danışanlarımızın sosyabilitesini arttırıyor. Danışanlarımızın yeni karşılaştığı durumlarla birlikte, kaybettikleri yetilerini yeniden kazanmalarını, sosyal olarak kendilerini daha iyi hissetmelerini, toplum içine girmelerini ve kendilerine olan öz güvenlerinin artmasını sağlıyor” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93580)
24 Haziran 2022 Cuma 11:02
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH DEĞERLİ HOCAM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93558)
23 Haziran 2022 Perşembe 09:00
Sn. Uzm. Dr. Ramazan GENGÖRÜ ve Sn. Hem. Altın KATFAĞ Başarılar Dilerim...Güzel Bir Uygulama...
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın