KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, çalışmalarını sergiledi

Bingöl'de Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, kurs hocalarının destekleriyle hazırladıkları çalışmalarını sergiledi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlar, çalışmalarını sergiledi
22 HAZİRAN 2022 ÇARŞAMBA 14:20
18
1832
2
AA aa

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, “Damgalamayla Mücadele” çerçevesinde danışanlarının hazırladıkları çalışmalar için sergi açtı. Bingöl Devlet Hastanesi zemin katında açılan sergide tablo ve çeşitli el emekleri ürünler sergilendi.

Farkındalık oluşturmak adına bu sergiyi açtıklarını dile getiren Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü, "Bunlar Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki danışanlarımızın çalışmalarıdır. Arkadaşların bu çalışmalarına ev sahipliği yapıyoruz. Hem bir farkındalık oluşması adına hem de moral ve motivasyonla bu işe sarılmalarını sağlıyoruz. Bu çalışmalar, danışanlarımızın topluma kazandırılmasında, toplumla iç içe olmalarına önemli bir katkı sağlamaktadır. Biz de bu işin bir parçası olduğumuz için seviniyoruz" dedi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Altın Katfağ ise "Bugün burada toplumu bilinçlendirmek amaçlı Halk Eğitimi Merkezinin usta öğreticilerinin yardımıyla danışanlarımızın hazırlamış olduğu ürünleri sergiliyoruz. Halkın desteği de yüksek. Bu çalışmalar danışanlarımızın sosyabilitesini arttırıyor. Danışanlarımızın yeni karşılaştığı durumlarla birlikte, kaybettikleri yetilerini yeniden kazanmalarını, sosyal olarak kendilerini daha iyi hissetmelerini, toplum içine girmelerini ve kendilerine olan öz güvenlerinin artmasını sağlıyor” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93580)
24 Haziran 2022 Cuma 11:02
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH DEĞERLİ HOCAM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93558)
23 Haziran 2022 Perşembe 09:00
Sn. Uzm. Dr. Ramazan GENGÖRÜ ve Sn. Hem. Altın KATFAĞ Başarılar Dilerim...Güzel Bir Uygulama...
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın