KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2026 Cuma
°C

Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Bingöl Belediyesi ve Hizmet-iş Sendikası arasında yapılan müzakereler sonucunda toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imzalandı
02 MART 2018 CUMA 22:40
4
2964
6
AA aa

Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş sendikası ile Bingöl Belediyesi arasında anlaşma sağlanması törenine Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Hizmet-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Abdulmecit Akdemir, Hizmet-İş Sendikası Mali Sekreter Mehmedi Kaya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasan Lütfi Yolcu katıldı.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, imza töreninde yaptığı konuşmada, belediyenin imkânları çerçevesinde personele gerek özlük hakları, gerekse mali haklar konusunda tatmin edecek artış yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Sözleşmelerin yıllık olarak yenilendiğini ifade Barakazi; “Hizmet-İş Sendikası ile yaptığımız müzakereler sonucunda mutabakatla görüşmelerimizi sonuçlandırdık. 29 Şubat 2020 tarihine kadar olacak toplu iş sözleşmesini kendi aramızda işçilerimizin özlük haklarını mümkün mertebe muhafaza ederek, tekrar imzalamış olduk. Toplu iş sözleşmesinin belediyemize, bütün işçilerimize ve çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan Hizmet-iş Sendikası Bingöl İl Başkanı Akdemir ise, Hizmet-İş Sendikası'nın prensibini hatırlatarak, “İşçimizin kararı bizim imzamızdır” dedi.

Toplu sözleşme görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Akdemir; “2018-2020 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesinde kısa bir sürede mutabakata vardık. Bu esnada bize destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Halim Sugü'ye, başkan yardımcılarımıza, belediye meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve tüm işçi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımız bundan daha fazlasını hak ediyorlar. Arkadaşlarımızın alım gücünü iyileştirmek, hayat standartlarına katkıda bulunmak bizim içinde en büyük sevinç kaynağıdır. Bu sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmenin personelimize, belediyemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23357)
03 Mart 2018 Cumartesi 23:56
Senin imar müdürlüğün 5'ten sonra çalışıyor ek mesai ver.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23354)
03 Mart 2018 Cumartesi 23:44
Caddede yürüyorsun iki bina aynı hizada değil. senin eserin bunlar yücel başkan. bunun hesabını nasıl vereceksin? İki cihanda aklayamazsın kendini.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23349)
03 Mart 2018 Cumartesi 22:15
Bazen akşama kadar hiç bir iş yapmayan insanlar 5-6 bin lira maaş alıyorlar.Tamamına yakını da torpille işe girmiş.Belediye de iş yapan insan sayısı çok az.Geri kalan yan gelip yatıyor maalesef.Zaten sonuç da belli.Yaşadığımız şehir ortada.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23244)
03 Mart 2018 Cumartesi 10:34
Yücel beye gelince.. Geldiği ilk günler bağırdı çağırdı kükredi.. aha dedi biri hizmet etmeye geliyor sevindik. ama kusura bakmasın fos çıktı. ... imarcılara, ihalecilere, inşaatçılara ve talancılara kaptırdı. 'Aldığım paraları bingölspora ve fakirlere dağıttım enver ve cevdet beyin haberi var' dedi. Enver beyde Cevdet beyde bunu inkar etti. Çaldı diyemem gözümle görmedim ama bu vebal altında ezilip gidecek. ..... kaptırdığı imarcılar ise yarın ona selam bile vermeyecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23243)
03 Mart 2018 Cumartesi 10:31
Belediye personeli, eski ve yeni başkanların akrabalarından oluşan kalifiyesiz elemanlar silsilesi. Gidin mesai saatlerinde bir çoğunu fayans dizerken, kahvehane köşelerinde gezerken yada mecburiyet caddesinde tura çıkmışken bulursunuz. Onlara da kızmıyorum yapacak işleri yok iş olsada iş yapacak becerileri yok. Akılları fikirleri işten kaçmak.. klasik memur zihniyeti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23164)
03 Mart 2018 Cumartesi 01:08
tabi çok çalışmışlar yorulmuşlar zam istiyorlar işte pazarlıktan bir görüntü ben ce çok ayıp bu ne yani şimdi onlar zaten kendilerini bolca mesai yazmaktadırlar sayın şu bingöl ün haline bi bakıver kaldırım işgalleri sokakların çöpü ne olacak bunlara çözüm bul kendi aranızda kendin pişir kendin ye hesabına yatmayın ALLAH rızası için sanki musibet olarak bingölün başındasın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23245)
03 Mart 2018 Cumartesi 10:35
@Misafir Kullanıcı Belediye personeli akrabacılıklarla alınmış kalifiyesiz elemanlarla dolu. İş yapmaya niyetli ve hevesli adam azdır orada. Mesai saatlerinde kahvehane köşelerinde toplarsın personelini sayın başkan.
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi`nde Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl`de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın