KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.'

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:53
15
3854
6
AA aa

Bingöl'de Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor. Uzun süre çıkmaza giren proje Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın Ankara'da ilgili Bakanlık ve Kurumlarla yaptığı görüşmeler neticesinde TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ'ye devredilen projede revizyon yapılmış, hak sahipleriyle yapılan görüşmelerde muvafakatnamelerin alınmasının ardından şantiye çalışmaları başlamıştı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kendi sosyal medya hesabından Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin şantiye görüntülerini paylaştı. Başkan Arıkan, devam eden projeyle ilgili, “Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, projeyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada, 923 hak sahibinin bulunduğu alanın, 2011 yılında Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut alanı ilan edildiğini, 2017 yılında hak sahiplerine ait yapıların yıkıldığını, kısa sürede kentin en önemli sorununa neşter vurduklarını söylemişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87106)
20 Kasım 2021 Cumartesi 00:28
Tanıtım afişlerindeki binaları göremiyoruz.proje değişikliğile 1971 depremindeki deprem konutları gibi asma küçük balkonlu binaları yapılıyor.Yazık maalesef memleket sahipsiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87095)
19 Kasım 2021 Cuma 12:43
kültür kavsaginda zaten büyük bir trafik sorunu var, beyefendi düsündüler mi bu kadar konut hemen kavsakta yapiliyorsa trafik sorunun nasil cözülecegini?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87094)
19 Kasım 2021 Cuma 10:33
Eyvalla Allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87093)
19 Kasım 2021 Cuma 10:25
Allah devamına erdirsin inşallah...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87092)
19 Kasım 2021 Cuma 10:03
peki bu ay kira bedelini hala yatirmadiniz? toplu odeme ye mi geri donuldu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87091)
18 Kasım 2021 Perşembe 23:11
kiralar ve ev fiyatları da hızla yükseliyor erdal bey :)) sanırsın bedava her şey
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın