KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Aralık 2025 Perşembe
°C

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.'

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:53
15
3619
6
AA aa

Bingöl'de Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor. Uzun süre çıkmaza giren proje Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın Ankara'da ilgili Bakanlık ve Kurumlarla yaptığı görüşmeler neticesinde TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ'ye devredilen projede revizyon yapılmış, hak sahipleriyle yapılan görüşmelerde muvafakatnamelerin alınmasının ardından şantiye çalışmaları başlamıştı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kendi sosyal medya hesabından Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin şantiye görüntülerini paylaştı. Başkan Arıkan, devam eden projeyle ilgili, “Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, projeyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada, 923 hak sahibinin bulunduğu alanın, 2011 yılında Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut alanı ilan edildiğini, 2017 yılında hak sahiplerine ait yapıların yıkıldığını, kısa sürede kentin en önemli sorununa neşter vurduklarını söylemişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87106)
20 Kasım 2021 Cumartesi 00:28
Tanıtım afişlerindeki binaları göremiyoruz.proje değişikliğile 1971 depremindeki deprem konutları gibi asma küçük balkonlu binaları yapılıyor.Yazık maalesef memleket sahipsiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87095)
19 Kasım 2021 Cuma 12:43
kültür kavsaginda zaten büyük bir trafik sorunu var, beyefendi düsündüler mi bu kadar konut hemen kavsakta yapiliyorsa trafik sorunun nasil cözülecegini?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87094)
19 Kasım 2021 Cuma 10:33
Eyvalla Allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87093)
19 Kasım 2021 Cuma 10:25
Allah devamına erdirsin inşallah...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87092)
19 Kasım 2021 Cuma 10:03
peki bu ay kira bedelini hala yatirmadiniz? toplu odeme ye mi geri donuldu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87091)
18 Kasım 2021 Perşembe 23:11
kiralar ve ev fiyatları da hızla yükseliyor erdal bey :)) sanırsın bedava her şey
17.12.2025
21:02
Korkutata:
Korkutata: '2026 bütçesi çalışanı ve üretimi merkeze alıyor'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, bütçenin emeği önceleyen, sosyal devleti güçlendiren ve istihdamı merkeze alan bir anlayışla hazırlandığını söyledi.
17.12.2025
21:00
Gültekin:
Gültekin: 'Umut Satılmaz, Emek Çekilişe Konu Edilemez'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin, Milli Piyango ve şans oyunlarına ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında, bu tür uygulamaların dar gelirli kesimleri hedef alan bir umut istismarı ve toplumsal bağımlılık kaynağı olduğunu vurguladı.
17.12.2025
20:59
Bingöl`de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
17.12.2025
20:58
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Bingöl'de trafik güvenliğinin artırılması ve kolluk hizmetlerinde şeffaflığın güçlendirilmesi amacıyla İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan trafik ve asayiş ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi.
17.12.2025
20:57
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Yeşil-beyazlılar Osmaniyespor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini perçinledi. En yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 13'e çıkaran 12Bingölspor, şampiyonluk yolunda önemli bir aşamayı daha katetti.
17.12.2025
20:56
İş İnsanları Panelinde Bingöl`ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
İş İnsanları Panelinde Bingöl'ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
Bingöl'ün marka değerinin artırılması, istihdamın güçlendirilmesi ve girişimciliğin desteklenmesi amacıyla düzenlenen panelde, iş dünyasının bölgesel kalkınmadaki rolü masaya yatırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın