KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Kasım 2025 Perşembe
°C

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.'

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:53
15
3584
6
AA aa

Bingöl'de Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor. Uzun süre çıkmaza giren proje Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın Ankara'da ilgili Bakanlık ve Kurumlarla yaptığı görüşmeler neticesinde TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ'ye devredilen projede revizyon yapılmış, hak sahipleriyle yapılan görüşmelerde muvafakatnamelerin alınmasının ardından şantiye çalışmaları başlamıştı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kendi sosyal medya hesabından Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin şantiye görüntülerini paylaştı. Başkan Arıkan, devam eden projeyle ilgili, “Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, projeyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada, 923 hak sahibinin bulunduğu alanın, 2011 yılında Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut alanı ilan edildiğini, 2017 yılında hak sahiplerine ait yapıların yıkıldığını, kısa sürede kentin en önemli sorununa neşter vurduklarını söylemişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87106)
20 Kasım 2021 Cumartesi 00:28
Tanıtım afişlerindeki binaları göremiyoruz.proje değişikliğile 1971 depremindeki deprem konutları gibi asma küçük balkonlu binaları yapılıyor.Yazık maalesef memleket sahipsiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87095)
19 Kasım 2021 Cuma 12:43
kültür kavsaginda zaten büyük bir trafik sorunu var, beyefendi düsündüler mi bu kadar konut hemen kavsakta yapiliyorsa trafik sorunun nasil cözülecegini?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87094)
19 Kasım 2021 Cuma 10:33
Eyvalla Allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87093)
19 Kasım 2021 Cuma 10:25
Allah devamına erdirsin inşallah...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87092)
19 Kasım 2021 Cuma 10:03
peki bu ay kira bedelini hala yatirmadiniz? toplu odeme ye mi geri donuldu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87091)
18 Kasım 2021 Perşembe 23:11
kiralar ve ev fiyatları da hızla yükseliyor erdal bey :)) sanırsın bedava her şey
27.11.2025
14:03
Meteoroloji uyardı; Kar kapıda!
Meteoroloji uyardı; Kar kapıda!
Ülkeyi etkisi altına almaya hazırlanan soğuk hava dalgasıyla birlikte Türkiye genelinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl dahil 13 ilde kar yağışı ve buzlanma uyarısı yaptı.
27.11.2025
13:57
2026 için trafik cezaları netleşti
2026 için trafik cezaları netleşti
Yeniden değerleme oranı yüzde 25,49 olarak belirlendi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte 2026 yılında trafik cezaları da netleşmiş oldu.
27.11.2025
13:42
Bingöllü Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti
Bingöllü Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti
Naaşı Bingöl'de defnedilecek. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Kahraman askerimizin ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum' dedi.
26.11.2025
17:56
Bingöl`de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl'de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Valilik açıklamasında, sürecin hassasiyetle takip edildiği ve olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.
26.11.2025
17:21
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Emlak vergisinde ikinci taksit için son gün 1 Aralık. Süreyi kaçıran gayrimenkul sahiplerini aylık %3,7 gecikme faizi bekliyor. Peki kimler vergiden tamamen muaf, yeni emekli olanlar ödeme yapacak mı? İşte cezaya düşmemek için kritik ayrıntılar…
26.11.2025
17:12
EFT ve IBAN`dan para transferinde yeni dönem!
EFT ve IBAN'dan para transferinde yeni dönem!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, EFT ve IBAN üzerinden yapılan para transferlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. MASAK'ın hazırladığı düzenlemeyle yüksek tutarlı işlemlerde beyan şartı geliyor. 1 Ocak 2026'dan sonra kurallara uymayanlar para gönderemeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın