KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2026 Salı
°C

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.'

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:53
15
4289
6
AA aa

Bingöl'de Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor. Uzun süre çıkmaza giren proje Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın Ankara'da ilgili Bakanlık ve Kurumlarla yaptığı görüşmeler neticesinde TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ'ye devredilen projede revizyon yapılmış, hak sahipleriyle yapılan görüşmelerde muvafakatnamelerin alınmasının ardından şantiye çalışmaları başlamıştı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kendi sosyal medya hesabından Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin şantiye görüntülerini paylaştı. Başkan Arıkan, devam eden projeyle ilgili, “Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, projeyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada, 923 hak sahibinin bulunduğu alanın, 2011 yılında Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut alanı ilan edildiğini, 2017 yılında hak sahiplerine ait yapıların yıkıldığını, kısa sürede kentin en önemli sorununa neşter vurduklarını söylemişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87106)
20 Kasım 2021 Cumartesi 00:28
Tanıtım afişlerindeki binaları göremiyoruz.proje değişikliğile 1971 depremindeki deprem konutları gibi asma küçük balkonlu binaları yapılıyor.Yazık maalesef memleket sahipsiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87095)
19 Kasım 2021 Cuma 12:43
kültür kavsaginda zaten büyük bir trafik sorunu var, beyefendi düsündüler mi bu kadar konut hemen kavsakta yapiliyorsa trafik sorunun nasil cözülecegini?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87094)
19 Kasım 2021 Cuma 10:33
Eyvalla Allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87093)
19 Kasım 2021 Cuma 10:25
Allah devamına erdirsin inşallah...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87092)
19 Kasım 2021 Cuma 10:03
peki bu ay kira bedelini hala yatirmadiniz? toplu odeme ye mi geri donuldu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87091)
18 Kasım 2021 Perşembe 23:11
kiralar ve ev fiyatları da hızla yükseliyor erdal bey :)) sanırsın bedava her şey
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay`dan okul alışverişinde
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl`de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST`ta limit yükseliyor
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB`den 81 ile
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın