KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ağustos 2026 Cuma
°C

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.'

TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:53
15
4217
6
AA aa

Bingöl'de Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor. Uzun süre çıkmaza giren proje Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın Ankara'da ilgili Bakanlık ve Kurumlarla yaptığı görüşmeler neticesinde TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ'ye devredilen projede revizyon yapılmış, hak sahipleriyle yapılan görüşmelerde muvafakatnamelerin alınmasının ardından şantiye çalışmaları başlamıştı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kendi sosyal medya hesabından Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin şantiye görüntülerini paylaştı. Başkan Arıkan, devam eden projeyle ilgili, “Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında konutlar hızla yükseliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, projeyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada, 923 hak sahibinin bulunduğu alanın, 2011 yılında Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut alanı ilan edildiğini, 2017 yılında hak sahiplerine ait yapıların yıkıldığını, kısa sürede kentin en önemli sorununa neşter vurduklarını söylemişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87106)
20 Kasım 2021 Cumartesi 00:28
Tanıtım afişlerindeki binaları göremiyoruz.proje değişikliğile 1971 depremindeki deprem konutları gibi asma küçük balkonlu binaları yapılıyor.Yazık maalesef memleket sahipsiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87095)
19 Kasım 2021 Cuma 12:43
kültür kavsaginda zaten büyük bir trafik sorunu var, beyefendi düsündüler mi bu kadar konut hemen kavsakta yapiliyorsa trafik sorunun nasil cözülecegini?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87094)
19 Kasım 2021 Cuma 10:33
Eyvalla Allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87093)
19 Kasım 2021 Cuma 10:25
Allah devamına erdirsin inşallah...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87092)
19 Kasım 2021 Cuma 10:03
peki bu ay kira bedelini hala yatirmadiniz? toplu odeme ye mi geri donuldu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87091)
18 Kasım 2021 Perşembe 23:11
kiralar ve ev fiyatları da hızla yükseliyor erdal bey :)) sanırsın bedava her şey
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
06.08.2026
16:54
Sigaraya bir ZAM daha!
Sigaraya bir ZAM daha!
Sigara fiyatlarındaki artış sürüyor. Ağustos ayının ilk haftasında JTI grubuna yapılan zammın ardından bu kez PM grubu sigaralara 10 TL zam geldi. Güncellemeyle gruptaki en ucuz sigara 120 TL, en pahalı sigara ise 140 TL'ye yükseldi.
06.08.2026
15:42
Bingöl`de Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Bingöl'de Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın