KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2025 Cumartesi
°C

Tmo, bingöl'de buğday alımına başladı

Ziraat Odası Başkanı Kararslan, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) Bingöl'de buğday alımlarına başladığını açıkladı.

Tmo, bingöl`de buğday alımına başladı
21 TEMMUZ 2015 SALI 22:44
0
2044
0
AA aa

Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, yaptığı açıklamada, ofisin randevulu buğday alımlarına başladığını söyledi. Karaarslan, üreticilerin mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin aldığını belirtti.

ALIMLAR BİNAŞ YEM FABRİKASINDA YAPILIYOR

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Muş Şubesi'nin Bingöl'e gelerek BİNAŞ Yem Süt Fabrikası'nda büro açtığını belirten Karaarslan, 22 Temmuz 2015 Çarşamba (bugün) itibarı ile randevu alınarak buğday alımlarına başlanacağını açıkladı.

ÇKS BELGESİ UYARISI

Karaarslan, randevu alacak üreticilerin randevu öncesi Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi, kimlik fotokopisi, banka hesap kartı ile Toprak Mahsulleri Ofisi'ne başvurmaları gerektiğini kaydetti.

Çiftçilere buğdaylarını Toprak Mahsulleri Ofisine satabileceklerini hatırlatan Karaarslan, “Sorunsuz bir alım sezonu yaşamak için çalışmalarda bulunuyoruz. Üreticimizin mağdur olmaması için bir takım tedbirler aldık. Ofisimizde üreticilerimiz randevularına göre alım yapılacaktır. Hasat sezonunun bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum. TMO'nun Bingöl'de buğday alımı yapması için büyük katkı sağlayan Bingöl Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık ile Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Seven'e çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2025
19:58
Bingöl`de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK`e sunuldu
Bingöl'de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK'e sunuldu
Bingöl'de Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması yönünde önemli adımlar atıldığını belirten BİNSİDAP dönem sözcüsü Değişman; 'Yaşanan olumlu gelişmeleri memnuniyetle takip ediyoruz' dedi.
28.02.2025
19:31
Bingöl`de ‘Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu` konferansı
Bingöl'de 'Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu' konferansı
Yabancı dilin önemine dikkat çekilen konferansta, kariyer planlamasında önemli tavsiyeler paylaşıldı: 'Okumadan, çalışmadan, azim ve kararlılık göstermeden, sadece dua ederek başarıya ulaşamazsınız.' Konferansta, özel güvenlik personel alımlarında yakın gelecekte yaşanacak değişimin de sinyalleri aktarıldı.
28.02.2025
17:14
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Pazar günü Şırnak Petrolspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor'un taraftarına getirilen tribün yasağı, Bingöl Valiliği, milletvekilleri, kamu kurumları ve iki kulüp yönetiminin girişimiyle kaldırıldı.
28.02.2025
16:52
Havale ve EFT`de sistem değişiyor!
Havale ve EFT'de sistem değişiyor!
BDDK, dijital dolandırıcılığı önlemek için havale ve EFT işlemlerinde 'çift aşamalı doğrulama' sistemini devreye alıyor. 1 Mart itibarıyla bazı bankalarda başlayacak olan uygulama, SMS onayıyla ek güvenlik sağlayacak ve tüm bankalar için zorunlu hale gelecek.
28.02.2025
15:49
Bingöl`de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de semt pazarında yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili 5 şüpheliyi yakalayan polis ekipleri, ele geçirilen ziynet eşyaları ve parayı sahibine teslim etti.
28.02.2025
15:44
Karlıovalı Şair Eroğlu`nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıovalı Şair Eroğlu'nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıova ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki genç Şair Osman Eroğlu, bugüne kadar kaleme aldığı şiirlerini 'Çınaraltı Yağmurları' adıyla kitaplaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın